Hauskaa peliä ja selvä voitto WP 35:stä

Veiterä – WP 35 7–1 (4–0)

Perjantai-illan ainoassa Bandyliiga-ottelussa Veiterä vei ja WP tuli perässä. Hauskan ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Kisapuiston jää oli päivän aikana hierottu hienoon kuntoon ja kaikki oli valmiina mukavaan jääpalloiltaan. Ottelu alkoikin hyvässä säässä, mutta noin 20 minuutin kohdalla rävähtänyt räntä- ja vesisade hieman latisti molempien joukkueiden pelaamista ensimmäisellä jaksolla. Jään pinta muuttui appelsiiniksi ja pallo pomppi pelaajien lavassa.

Maalejakin tehtiin: jo 3. minuutilla Tomi Hauska näytti miksi hän on yksi liigan parhaimpia pelaajia: pallon alakerrasta libero-Mustalahden lavasta mukaan, terävillä potkuilla yli keskialueen, liukumalla rankkarialueelle ja pallo reppuun.

Ere Verhelän, Janne Hauskan ja ensimmäisen liigamaalinsa tehneen Santtu Nurmen maaleilla Veiterä meni selvään 4–0 puoliaikajohtoon. Esityön Santun kupariseen teki loistavalla ilmapelaamisella ja syötöllä Janne Hauska.

Toisella jaksolla jatkettiin: Keni Mustalahti teki 5–0 ja WP 35:n parhaana palkittu Niko Nissinen rikkoi vieraiden kuparisen 58. minuutilla. Hetkeä aiemmin Veiterä-veskari Topi Peuhkuri nappasi rankkarin hyppysiinsä. Tomi ja Janne Hauska iskivät vielä maalit mieheen ja loppuluvut olivat selvillä. Hauskojen saldo illasta oli molemmille 2+1. Keni Mustalahti merkkautti 1+1 ja Joni Kauhanen, joka pelasi vanhaa kasvattajaseuraansa vastaan, väläytteli syöttötaitojaan. Varsinkin flippi Jannen toiseen maaliin oli loistava osoitus Jonnan pelinlukutaidosta.

Veiterän sarjapelit jatkuvat keskiviikkona 16.12. vieraspelillä Jyväskylässä JPS:aa vastaan. Seuraava kotipeli on la 19.12. Porin Narukerää vastaan.

Haastattelussa Veiterän parhaana palkittu Tomi Hauska ja ensimmäisen liigaosuman tehnyt Santtu Nurmi:

Ottelupöytäkirjaan tästä

–Bandytoimitus