Hauskat ja Peuhkuri A-maajoukkueen tarkkailuryhmään

Veiterän Janne ja Tomi Hauska sekä maalivahti Topi Peuhkuri ovat mukana jääpallon A-maajoukkueen tarkkailuryhmässä. Päävalmentaja Antti Parviaisen listalla on kaikkiaan 39 (5+34) pelaajaa.

Antti Parviaisen luotsaama A-maajoukkue tähtää menestykseen tulevissa Sandvikenin MM-kisoissa. Veiterän rosterista tarkkailussa ovat keskikentällä viihtyvä Tomi Hauska, joka on kuulunut jo pitkään A-maajoukkueen vakiomiehistöön arvokisajoukkueita nimettäessä. Tomi on viime kevään MM-hopeamitalisti.

Veiterän edustusjoukkueen kippari Janne Hauska tähtää edelleen tosimielellä maajoukkue-edustuksiin. Janne tuo kaivattua tehokkuutta ja raamikkuutta maajoukkueen hyökkäyskalustoon. Tarkkailulistalle pääseminen ei ole Jannelle uusi asia, hän on ollut arvokisoissa jo aiemmin (mm. MM-Kemerovo). Hyvin mennyt edelliskausi ja ehjät esitykset Bandyliigassa on nostanut Jannen maajoukkuepelaajien ehdokaslistalle.

Kolmas veiteräläisnimi listalla on maalivahti Topi Peuhkuri, joka osoitti jo edelliskaudella arvonsa olemalla M21-maajoukkueen eittämätön ykköstorjuja Suomessa. Nyt Topi pääsee haastamaan MM-kisapaikasta paitsi runtinoituneet maajoukkuemoket myös muut haastajat kisapaikasta.

Toki listalla on myös toinen lappeenrantalais-Peuhkuri eli isoveli Eetu, joka pelaa Ruotsin pääsarjajoukkue Gripenissä tulevalla kaudella. Brobergissa kaudella 2015-16 pelannut Eetu kuuluu Tomi Hauskan tavoin viime kevään MM-hopeamitalisteihin. Lisäksi Veiterästä Ruotsin sarjaan siirtynyt Joonas Peuhkuri (Sirius) on Parviaisen tarkkailuryhmässä.

Kaikilla kaveruksilla on hyvät mahdollisuudet nousta edustamaan Jalopeuroja MM-kisoissa, jotka pelataan tammi-helmikuun vaihteessa Sandvikenin Göransson Areenalla.

Tästä linkistä pääset lukemaan koko listan ja Antti Parviaisen haastattelun, jossa Paavi selvittää MM-projektin valmistautumista.

Veiteräväki toivottaa pelaajille ehjää kesäkauden harjoittelua ja tsemppiä näyttöpaikkoihin, josta kisaedustajat aikanaan valitaan!