Kampparit piti Tapanina hauskaa

Kampparit – Veiterä 6-3 (2-1)

Tapaninpäivän klassikko-ottelussa Kampparit vei pidemmän korren. Veiterä tarjosi hyvän vastuksen, mutta Kampparit osui paremmalla prosentilla. Veiterällä oli toisella puolikkaalla paikkansa, mutta mustien puolustus piti pintansa.

Ottelu päästiin pelaamaan kohtuullisissa oloissa. Sää parani varsinkin toiselle puolikkaalle ja ajoittain nähtiin hyvinkin vauhdikasta pelaamista. Veiterän osalta nuoren joukkueen otteisiin saattoi vaikuttaa ottelun televisionti, mutta tämä ei kerro koko totuutta pelistä.

Veiterä meni Ere Verhelän ampumalla rankkarilla johtoon 11. minuutilla, mutta Kampit kuroivat edun kiinni ja menivät 2-1 johtoon noin 20 minuutin pelin jälkeen. Veiterällä oli rutkasti paikkoja ensimmäisellä jaksolla, mutta palloa ei saatu maaliin.

Toinen puolikas alkoi Veiterältä vahvasti ja peli saatiin painettua Kamppari-päätyyn. Kampparit kuitenkin onnistuivat harvoissa paikoissaan ja pitivät johtonsa. Veiterän Janne Hauska kavensi numeroiksi 3-2 mahtavalla vaparilittarilla, mutta tämän lähemmäs vihreäpaidat eivät päässeet.

Lähes satapäinen lappeenrantalaisyleisö oli myös hieman pettynyt päätuomari Matti Gustafssonin tuomioihin, mutta pääsääntöisesti päätuomari onnistui tänään hyvin, muutamassa tilanteessa tuomari olisi voinut viheltää jäähyn myös kotijoukkueelle, mutta kaikkiaan peli oli siistiä.

Veiterä otti aikalisän, kun peliaikaa oli jäljellä 11 minuuttia. Veiterä painoi karvauksen korkealle Kamppareiden päätyyn ja 83. minuutilla Janne Hauska pääsi sivaltamaan numeroiksi 5-3. Tämän lähemmäs ei enää päästy ja lopussa Kampparit teki vielä yhden maalin, siitä loppuluvut 6-3.

Näin joukkueen kippari Janne Hauska tuumi pelin jälkeen:


Veiterän pelit jatkuvat kotona Kisapuistossa perjantaina 30.12., jolloin saadaan vieraita Savosta: WP 35 saapuu ottamaan mittaa Veiterästä.

Tammikuussa, loppiaisena 6.1. kohdataan HIFK ja lauantaina 7.1. pelataan Suomen Cupin finaaliottelu JPS:aa vastaa. SCF-ottelu alkaa klo 17.

Tervetuloa kannustamaan Veiterä voittoon!

Bandytoimitus