Kotivoitot jatkuvat, nyt kaatui Narukerä

Veiterä – Narukerä 5-1 (1-0)

Porin Narukerä tarjosi Veiterälle kovan vastuksen lauantain lumisateessa. Loppunumerot vastasivat kenttätapahtumia, mutta kotijoukkueella oli eväät parempaankin.

Ottelun jälkeen pidetyssä lehdistötilaisuudessa päävalmentaja Aleksei Nikisov pahoitteli sarjan alkuvaiheen ohjelmaa ja sitä, että otteluiden välillä on niin monta päivää. Kunnollista pelirutiinia ja rytmiä ei ole päässyt vielä syntymään.

Kerän käskyttäjä Jani Raukko puolestaan pahoitteli sitä, että valitettava loukkaantumissuma on heikentänyt porilaisryhmää. Tänään poissa rosterista oli mm. Timo Niemi sekä Joona Rajala, jotka eittämättä kuuluvat Kerän runkopelaajiin.

Aleksei Nikisov nosti esiin vielä sen, että ensimmäisellä puolikkaalla Veiterällä olisi ollut paikkansa ratkaista ottelu jo hyvissä ajoin, mutta Narukerän tänään palkittu maalivahti Joni Rintala pelasi hyvän ottelun. Veiterällä oli 11 kulmatilannetta, josta onnistuttiin tekemään vain yksi maali.

Kotijoukkueen osalta ottelu hahmo oli laajalla säteellä uurastanut Antti Ropo, jonka mailasta syntyi kotijoukkueen 2-0 -osuma oli hienon karvaus- ja yhteispelin tulos, jossa Tuukka Loikkaselle olisi voinut yhtä hyvin antaa syöttöpisteen: Tuke nappasi pallon Keräpakilta, antoi sen hyvin tilanteeseen leikanneelle Tomi Hauskalle, joka ykkösellä siirsi pelivälineen Andylle: klpa-klap-klap ja zup! Pallo reppuun. Illan hienon maali.

Narukerä-pelissä palkittu Antti Ropo. Tyypillinen tilanne: pallo on kontrollissa ja suuntana vastustajan kenttäpuolisko. (Kuva: Patric Huittinen, VMH).

Klikkaa alta lehdistötilaisuuden haastatteluihin, jossa paikalla vierasjoukkueen Jani Raukko ja Veiterän Allu Nikisov:

Tästä linkistä ottelupöytäkirjaan.

Mainittakoon, että Veiterän nuorisokaartista Samppa Äikäs (16 v.) teki Kerä-pelissä Bandyliigadebyytin. Samppa sai molemmilla jaksoilla vastuuta ja vauhti näyttäisi riittävän hyvin BL-peleihin – vielä ripaus pelirohkeutta lisää, niin vastuutakin tulee lisää.

Veiterän pelit jatkuvat huomenna sunnuntaina HIFK:ta vastaan. Ottelu alkaa klo 16. Tervetuloa kannustamaan Veiterä voittoon ja kohti sarjakärkeä!

Bandytoimitus