Läänin Kuljetus tukemassa Veiterää

Yksi Veiterän pääyhteistyökumppaneista on logistiikan ja infran ammattilainen Läänin Kuljetus Oy. Edellinen kausi Veiterän matkassa tuotti SM-kultadiplomin ja yhteistyösopimus oli helppo uudistaa myös alkavalle jääpallokaudelle.

Läänin Kuljetus Oy:n toimitusjohtaja Petri Siivo vastaanotti Veiterän SM-kultadiplomin kiitoksena hyvästä yhteistyöstä. Läänin Kuljetus toimii mm. Lappeenrannassa, Lahdessa, Porissa, Salossa, Sastamalassa, Tampereella ja Turussa.

Petri Siivo vastaanotti Veiterän SM-kultadiplomin.

Vahvan maarakennusosaamisen ansiosta Läänin Kuljetus on noussut Suomen johtavien yhdyskuntarakentajien joukkoon. Läänin Kuljetuksen organisaatio perustuu yrittäjyyteen ja heidät tunnetaan luotettavana kumppanina, jonka toiminnassa näkyvät vahva palveluhalu ja asiakkaan kannalta oikeiden asioiden tekeminen.

Toimitusjohtaja Siivo on tyytyväinen Veiterään hyvin alkaneesta ja positiivisesti jatkuneesta yhteistyöstä. Läänin Kuljetus Oy ja Veiterä ovat allekirjoittaneet pääyhteistyösopimuksen tulevalle jääpallokaudelle.

Veiterän edustajana sopimustilaisuudessa ollut Leo Segerman kertoi, että seura on samoin tyytyväinen Läänin Kuljetuksen kanssa alkaneesta aktiivisesta yhteistyöstä.

Läänin Kuljetuksen verkkosivut