Nimitysuutisia: Kari Peuhkuri Galleriaan, Paavo ja Veeti nuorten MM-kisoihin

Viikonvaiheessa ja maanantaina saatiin Veiterä-leiriin iloisia uutisia. Entinen Veiterä-nuori ja seurassa peliuransa aloittanut Kari Peuhkuri sai ansaitun kutsun Jääpallon Kunniagalleriaan. Nykyiset Veiterä-nuoret Paavo Simpura ja Veeti Hyvärinen kutsuttiin puolestaan ikäluokkiensa MM-kisajoukkueisiin.

Paavo Simpura U17MM-kisajoukkueeseen

Viimeisen vuoden Veiterän edustusjoukkueen mukana harjoitellut pitkänhuiskea Paavo Simpura on nimetty Suomen U17-joukkueeseen, joka matkaa tammikuun lopulla (20.–22.1.) pelattaviin MM-kisoihin Göteborgiin.

Nuorten maajoukkue leireilee ennen kisoja Porvoossa. Leirillä katsellaan pelipaikat läpi, opetellaan valmennusryhmän pelikirjaa ja otetaan tuntumaa uusiin pelikavereihin.

Paavolla riittää vielä ikävuosia nuorten kisajoukkueissa – normioloissa Paavo pelaa U16-sarjaa ja Bandyliiga-avauskin tuli tehtyä jo 18.11.2022 vieraspelissä Wepsuja vastaan. Veiterä toivottaa Paavolle ja poikien maajoukkueryhmälle lujasti taistelutahtoa MM-kisoihin sekä taustajoukoille matkailoa ja ylpeyttä!

Linkki Liiton uutiseen

Veeti Hyvärinen U19MM-kisajoukkueeseen

Pari viime vuotta edustuksen matkassa harjoitellut ja pelannut Veeti Hyvärinen sai kutsun U19 MM-kisoihin. Kisat pelataan samaan aikaan 17-vuotisten kanssa samaan aikaan Göterborgissa, Ruddalenin uudessa jääpallohallissa.

Veeti on lyömässä läpi tällä kaudella Bandyliigassa ja hyvästä esimerkistä käy viime sunnuntain kaksi pikaosumaa huippuottelussa JPS:aa vastaan.

Veiterän puolesta toivotetaan kovasti onnea koko U19-kisajoukkueelle, taustavoimille voimia ja kannattajille kantavaa ääntä!

Linkki Liiton uutiseen

Kari Peuhkuri jäseneksi Jääpallon Kunniagalleriaan

Kari Peuhkuri (s. 1959) aloitti jääpallon pelaamisen Veiterän junioreissa 1970-luvun alussa. Veiterän edustusjoukkueeseen hän nousi 17-vuotiaana ja A-maajoukkueeseen 22-vuotiaana. Kotimaan pääsarjassa Peuhkuri pelasi Veiterässä, HIFK:ssa ja Botniassa 14 kautta ja voitti kolme Suomen mestaruutta. Ruotsin sarjoissa vierähti kolme kautta ja A-maaotteluita kertyi 78.

Lopetettuaan aktiiviuransa 1994 Peuhkuri on jatkanut työtään lajin hyväksi. Jääpalloväen keskuudessa laajaa arvostusta nauttineena persoonana hän toimi Jääpalloliiton puheenjohtajana 2012–2016 ja on tukenut lajia myös taloudellisesti.

Kari on 51. nimetty henkilö Kunniagalleriaan.

Veiteräväki onnittelee lämpimästi Karia ja toivottaa nuorille ja nuorten maajoukkueille tsemppiksiä tuleviin MM-kisoihin!

 

*  *  *