P11: kohti SM-lopputurnausta


P11-ikäluokan rakkaat veriviholliset: Lappeenrannan Veiterä ja Mikkelin Kampparit (Kuva: 10.2.2018 Mikkelin SM-osaturnaus)

Veiterän P11-joukkueen kauden ”runkosarjapelit” on pelattu ja joukkue suuntaa maaliskuun 2-4.päivä pelattavaan SM-lopputurnaukseen toiveekkaana. P11-ikäluokassa SM-sarjaottelut pelataan turnausmuotoisesti SM-osaturnauksissa. Jääpallokauden huipentaa yhden viikonlopun aikana pelattava SM-lopputurnaus, jossa ratkotaan ikäluokan SM-mitalit. Lopputurnaukseen pääsy edellyttää vähintää kolmeen SM-osaturnaukseen osallistumista. Osaturnaussijoitusten perusteella joukkueet jaetaan lopputurnauslohkoihin, joista edetään jatkopeleihin.

Veiterän P11-joukkue lähtee lopputurnaukseen hyvistä asetelmista. Joukkue osallistui viiteen osaturnaukseen, joista saaliina oli neljä hopea- ja yksi kultasijoitus. Joukkue kohtasi otteluissaan ikäluokan kaikki muut joukkueet paitsi OLS:n (Oulu) ja LRK:n (Tornio), joten joukkueen taitotaso on mitattu varsin laajalla katsannolla.

SM-lopputurnaukseen joukkue lähtee siis hyvillä mielin ilman sijoituspaineita. Joukkueen fokus on edelleen päivittäisessä tekemisessä;  yksilötaitojen kehittäminen ja sitä kautta joukkuepelin parantaminen. Lappeenrannassa pelattavalta SM-lopputurnaukselta toivomme hyviä otteluita ja onnistumisia – sekä muistorikasta jääpallotapahtumaa kaikille osallistuville joukkueille ja heidän kannattajilleen.

Veiterän pahin vastustaja lopputurnauksessa tulee läheltä – Mikkelin Kampparit oli ainoa joukkue, joka pystyi tämän kauden P11-osaturnauksissa Veiterää vastaan tasaväkisiin otteluihin. Joukkueet kohtasivat kauden aikana neljä kertaa; kerran pelattiin tasan ja kolme kertaa Kampparit veivät erittäin tasavahvat ottelut maalin tai kahden erolla. Mutta varsinkin viimeisessä kohtaamisessa (10.2) Veiterän hyvä luistelu ja peli-ilme teki selväksi kaikille, että paineet ovat nyt Mustapaidoilla. Toivotamme kuitenkin vilpittömästi tsemppiä ja onnistumisia Mustien joukkueelle lopputurnaukseen – toisen sukupolven jääpallonimille; Huotelin, Kumela x 2, Kokko, Tikanoja, Immonen, Korhonen jne.

 

Joukkueen tilastoa kauden 2017-18 osaturnausotteluista:

 • 5 SM-osaturnausta
  • 26.11  Mikkeli🥈
  • 02.12  Jyväskylä 🥇
  • 06.01 Lappeenranta 🥈
  • 27.01 Helsinki🥈
  • 10.02 Mikkeli 🥈
 • 22 ottelua
 • 136 tehtyä maalia / 34 päästettyä maalia
 • Veiterän P11 joukkueen kauden 2017-18 otteluiden tulokset – tästä
 • P11 SM-osaturnausten  2017-18 sarjataulukot – tästä

 


Jyväskylän SM-osaturnauksesta joukkue nappasi kultaa!

 


Kentällä painetaan täysillä ja omalle värille, mutta sen ulkopuolella vallitsee hyvä ystävyys (kuvassa Simo Huotelin, Niilo Puhakainen ja Viljami Kumela)