P11 taisteli Kesämäen leipomo-turnauksessa hopealle


Kisapuistossa pelattiin sunnuntaina 6.1.2018 Kesämäen leipomon sponssoroima P11 ikäluokan SM-osaturnaus jo normaaliksi muodostuneessa haastavassa kelissä.

 


Turnaukseen osallistuneet joukkueet; Veiterä, Wiipurin Sudet, Kampparit kahdella joukkueella, JPS ja HIFK kohtasivat kaikki toisensa ja 4 kirkkainta sijaa ratkaistiin vielä sijoituspeleissä. Tiukkoja vääntöjä, pettymyksiä, onnistumisia, ilon hetkiä, loistavaa joukkuehenkeä, näitä kaikkia nähtiin tänään turnauksessa.

 


Jokaisesta joukkueesta palkittiin tsemppari pelaaja ja kolme parasta joukketta saivat mitalit kaulaansa. Turnauksen kolmannelle sijalle taisteli JPS Kamppareiden Mustia vastaan. Veiterä taipui tiukkaakin tiukemmassa finaaliottelussa numeroin 2-3 Kamppareiden Valkoisten joukkueelle. Jännitys katsomossa oli käsin kosketeltava. Veiterä P11 jatkoi hienoa mitaliputkeaan SM-osaturnauksissa – plakkarissa on nyt yksi kulta ja kaksi hopeaa. Seuraavana vuorossa on Helsingin turnaus 27.tammikuuta.

 


SM-osaturnauksen lisäksi kentän päädyssä pelattiin P7-P10 ikäisten pelejä, joissa joukkueita oli Veiterältä, Pasa Bandylta ja Kamppareilta.

 

Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille joukkueille ja heidän taustajoukoille, yleisölle ja talkoolaisille!

Anu, P11 joukkueenjohtaja