P13-junnuille pisteet Kämäriltä

Hämärtyvässä Varkauden illassa pelattiin toinenkin WP 35:n ja Veiterän junnupeli, kun P13-juniorit valtasivat Kämärin kentän. Katsojat näkivät vauhdikkaan pelin, jossa Veiterä oli tällä kertaa parempi ja tasaisempi.

P13SM: WP 35 – Veiterä 4–8 (1–4)

Ottelu oli varsin tiukka. Veiterä pääsi hyökkäämään aavistuksen laajemmalla materiaalilla ja palloa saatiin hyvin tuotua syöttelemällä keskialueen yli hyökkääjille.

Veiterän päädyssä liberona jämäkästi pelannut Joonatan Hämäläinen ja erityisen hyvin torjunut Veiterän mokke Santeri Vierikko tekivät monet Wepareiden maalintekoyritykset turhiksi.

Veiterän pelinrakentamisesta vastasivat lähinnä Oula Kettunen ja nuori Niilo Puhakainen, joiden hyvä liike oli tänään myrkkyä WP 35:lle. Isäntäjoukkueen rosterista erottui terävästi luistellut ja hyviä lyöntejä esittänyt #3 Luukas Holopainen. Kyllähän se niin on, että miltei jokaisessa WP 35:n joukkueessa pitää ”joku Holopainen” olla… Luukaksella oli hyvät otteet ja hänestä varmaan kuulemme myöhemminkin.

Taistelun tauottua Veiterä P13-junnujen valmennusjohto oli tyytyväinen tulokseen:

”Hyvä näin. Pelillisesti jäi vielä petrattavaa ja ihan ei saatu tehtyä niitä asioita, joista puhuttiin ennen peliä. Tulokseen joukkue voi olla , mutta tyytyväinen voi olla”, kertasi Antti Savolainen pelin kulkua.

Pelin jälkeen tänään kahdessa matsissa urakoinut Veeti Hyvärinen kertoili tähän tapaan:

 

Ottelupöytäkirjaan tästä

–Bandytoimitus