P21: Veiterä ja HIFK/Botnia YJ eivät saa selvää toisistaan

P21SM-sarjaa: HIFK/Botnia YJ – Veiterä 4-4 (4-2)

Veiterän P21-joukkue kävi lauantaina Helsingin Brakulla haastamassa liigarutinoituneen HIFK/Botnia YJ:n. Tuloksena taas tasapeli.

Ottelu oli tärkeä molemmille joukkueille. Voitolla nousisi sarjan 4. sijalle, joka takaisin kauden jatkumisen mitalipeleihin. Joukkueet kohtasivat marraskuussa Kisapuistossa, jolloin tuloksena oli yhtälailla 4-4.

Brakulla ottelu päästiin pelaamaan hyvissä olosuhteissa: jää oli kohtuullisessa kunnossa ja lumisade oli päättynyt. Hieman ihmetytti, että pelissä oli vain kaksi tuomaria: Bandyliigatuomarina toimiva Jukka Vauhkonen sekä nimettömäksi jäänyt Hifk-verkkareissa esiintynyt henkilö.

HIFK/Botnia YJ aloitti maalinteon, ja pääsi ensimmäisellä jaksolla 4-2 -johtoon. Taukoa vietetttiin Veiterä-leirissä levollisin mielin: peli oli kohtuullisesti hallussa ja toisella puolikkaalla HIFK/Botnia YJ oli vastaanottavana osapuolena.

Veiterän Samppa Äikäs kavensi pelin rankkarista 3-4:ään ja noin vartti ennen päätösvihellystä Tuukka Loikkanen tasoitti pelin loistavalla yksilösuorituksella – maalivahti Jere Oravuon avauksesta.

Pelin loppussa molemmat joukkeet sortuivat jäähyihin ja aivan lopussa Tuukalla oli vielä mahdollisuus viedä Veiterä voittoon, mutta suuppaus ei aivan painunut riman alle.

Ottelupöytis

Pelin jälkeen Veiterän kippari Topi Pesonen jutteli tähän malliin:

Veiterä P21:n pelit jatkuvat sunnuntaina Jyväskylässä JPS:ä vastaan. Poikkeuksellisesti Viitaniemessä pelataan myös Veiterän kotipeli eli yhteensä 180 minuuttia.

Bandytoimitus