Perinteinen Bandygolf pelattiin Lappeenrannassa

Jääpalloväen perinteinen golfturnaus keräsi taas golfiin hurahtaneita jääpalloihmisiä mittaamaan taitoja. Tällä kertaa kilpailu pelattiin 30.6. Lappeenrannassa Etelä-Saimaan haastavalla ja kauniilla kentällä.

Mukana oli 35 pelaajaa, jotka kilpailivat kolmessa eri sarjassa. Samalla pelattiin kolmihenkisin joukkuein joukkuekilpailu, jossa voiton vei Viipurin Golfin Matti Sakaran, Esa Lipiäisen ja Pekka Hytin joukkue 81 pisteellä.

A-sarjan tasoituksellisen lyöntipelin voiton vei Toni ”Toke” Taalikka nettotuloksella 68, toinen oli Veeti Hyvärinen ja kolmas Iikka Pekkola.

Pistebogey-sarjan voitti Juha ”Keni” Mustalahti 41 pistellä, toinen Tommi Nakari ja kolmas Harri Peuhkuri.

Seniorien pistebogey-sarjassa paras oli Matti Sakara 37 pisteellä, ennen Jukka Mustalahtea ja Esa Lipiäistä. Erikoiskilpailuissa pisimmän avauslyönnin löi Tero ”Tepi” Liimatainen ja lähimmäksi lippua Toke Taalikka. Parhaana naispelaajana palkittiin Helena Hauska, joka sai 36 pistettä.

Parhaan Scratch-tuloksen löi Imatra Golfin Kari Peltonen, joka selvitti tuulisissa oloissa pelatun kierroksen 84 lyönnillä, saaden vuodesta 2005 kiertäneen kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa.

Erikoispalkinnon sai myös Ruotsista kilpailemaan tullut Suoman A-maajoukkueen ja IFK Vänersborgin päävalmentaja Ari Holopainen, joka kuvassa on saanut seurakseen Matti Sakaran ja Helena Hauskan.

Bandygolf-perinteen soisi jatkuvan ja mukaan toivotaan pelaajia eri jääpallopaikkakunnilta ympäri Suomen. Nyt pääosa pelaajista oli Lappeenrannasta, jonka lisäksi mukana oli myös golfaavia jääpalloilijoita Varkaudesta, Imatralta ja Helsingistä.

Veiterä kiittää osallistujia ja Viipurin Golfia sekä palkintoja lahjoittaneita yrityksiä!