Puolustuspisteet Jyväskylästä

JPS – Veiterä 1–2 (0–2)

Veiterä nappasi tärkeät vieraspisteet keskiviikkona Jyväskylässä. Kotijoukkue oli ottelussa aktiivisempi pallollisena, mutta Veiterän hyvä ja kurinalainen puolustuspelaaminen takasi puolustuspisteet. Tomi Hauskan kaksi maalia riitti voitoon.

Veiterä siirtyi ensimmäisellä jaksolla Tomi Hauskan maaleilla jo 2–0-johtoon. Kulmamaali (42. min) ja pelitilannemaali (44. min) toivat Veiterälle hyvät lähtökohdat toiselle jaksolle.

”Meillä oli mahdollisuus iskeä 2–0-tilanteessa vielä lisää löylyä kiukaalle. Oli lähellä, että olisi saatu 3. ja jopa 4. maali, mutta sitten vastustaja teki tilanteeksi 2–1”, kertoi Tuomas Erkkilä hetki pelin jälkeen.

Atte Hännisen maalista kotijoukkue sai hieman henkeä päälle. Näin Erkkilä kertaa tilannetta:

”Jipsi sai Aten maalista pienen innon ja jäimme uudestaan vaikeuksiin. Vastustaja oli vauhdikas ja hallitsi peliä. Mutta luomamme puolustuspelisysteemi toimi tänään hyvin ja hoidimme puolustuksen tänään kurinalaisesti.”

Veiterän parhaana palkittiin Topi Peuhkuri. Valmentaja Erkkilä oli Topin otteisiin tyytyväinen:

”Juu, Topi hoiti hommansa todella hyvin, oikealle kaverille meni palkinto. Sanoisin myös, että Tomi Hauska on ammattimies, hän oli kentän parhaimmistoa. Vastustajasta huomioni kiinnittyi Mikko Rytkösen ja Sampsa Purhosen pelaamiseen. Ja kyllä Ville Utillakin riitti tänään vauhtia.”

Peuhkurin Topi

Jyväskylässä parhaana palkittu Veiterän maalivahti Topi Peuhkuri.

Päävalmentaja oli mielissään voitosta:

”Me ansaitsimme pienen onnemme ja kaksi sarjapistettä ennakkoon vaikeasta pelistä miellyttää. Kolmen voitetun pelin jälkeen päästettyjä maaleja on vain neljä ja siitä olen erityisen tyytyväinen”, Erkkilä totesi.

Ottelupöytäkirjaan

Veiterän edustuksen kaksi seuraavaa ottelua on kotikentällä Kisapuistossa. Lauantaina klo 15 kohdataan Porin Narukerä ja tuossa ottelussa on hieman ylimääräistä panosta – sillä tuolloin Tuomas Erkkilä kohtaa oman kasvattajaseuransa. Sunnuntaina klo 13 Kisapuiston kentälle luistelee aina tarkkaa ruotsalaistyyppistä kahdensuunnan peliä pelaava OLS.

Hetki jääpallo-ottelussa tuo pienen huilin joulukiireiden keskelle – Tervetuloa viikonloppuna viettämään hienoa jääpalloviikonloppua Kisapuistoon!

(Ja jos jouluvalmistelut hieman venähtävät ja ette ehdi edustuksen peliin lauantaina, niin klo 17:30 pelataan Kisapuistossa P15SM-sarja peli Pasa-Veiterä Yj – JPS…)

–Bandytoimitus