Tuomarit ja JPS onnistuivat

Veiterä U18 – JPS 0-16 (0-8)

Lauantaina 27.1 pelattiin U18-sarjan ottelu Veiterä-JPS. Ottelusta odoteltiin tasaista joukkueiden Jyväskylän tasapeliin päättyneen ottelun tiimoilta. Heti ensihetkistä lähtien oli kuitenkin näkyvissä, että JPS oli tullut hyvällä asenteella Lappeenrantaan ja tilanteita sateli Aaro Heimalan vartioimalle maalille. Tilanne oli jo tauolla 0-8, eikä Veiterällä ollut avausnelivitosella edes tilanteita. Myös toinen puoliaika oli JPS:ltä vahvaa suorittamista. Ainoa positiivinen asia Veiterälle oli toisen jakson ensimmäiset 15 minuuttia, kun palloa ei viety kertaakaan keskiympyrään maalin syntymisen vuoksi.

Kapealla ringillä pelaavalta Veiterältä puuttui sairastumisten vuoksi pari pelaajaa, ja puolustuksesta Iivari Metelinenkin joutui jättämään pelin kesken toisella puoliajalla hurjannäköisen törmäyksen vuoksi. Kaksi vaihtopelaajaa on liian vähän näin kovavauhtiseen sarjaan, joskaan se ottelua missään tapauksessa ratkaissut. Samaan aikaan olleen naisten maajoukkueleirin takia Susistakaan ei saatu vahvistuksia.

Tuomarikolmikko Äikäs-Hatakka-Kotoneva esiintyi virheettömästi. Ainakaan kotijoukkueen lankkuväellä ei ollut narisemista.

Seuraava ottelu U18:lla on ensi lauantaina klo 16, kun Kisapuistoon saapuu Porin Narukerä. Heti seuraavana päivänä ohjelmassa on Helsingin reissu yhdistelmäjoukkueen vieraaksi.

Ottelupöytis