Veiterä vei ratkaisun viidenteen otteluun!

Lappeenrannan perjantai-illassa koettiin hieno jääpallotapahtuma, jossa Veiterä näytti kaapin paikan ja nousi vahvasti ennakkosuosikiksi Bandyfinaaliin. Voitto osoitti, että joukkue uskoo omaan tekemiseen ja on nyt ottanut henkisen yliotteen Kamppareista.

Välierä: Veiterä – Kampparit 6–2 (1–2)

”Meillä oli hyvä liike tänään. Hyvä peli pelattiin”, kertoi joukkueenjohtaja Lauri Segerman pian pelin jälkeen.

Kampparit oli ottelun alussa tehokkaita: kulmatilanteista Juho Lipi Liukkonen, todellinen kulmureiden erikoismies, iski vieraat jo 0–2-johtoon. Veiterä uskoi vahvasti omiin kykyihin ja teki nöyrästi töitä – se kannatti:

”Tehtiin oma työmme tänään hyvin, me uskottiin omiin kykyihin ja usko kesti koko ajan. Henkisellä puolella oltiin vahvoihin ja se ratkaisi tänään”, Segerman kertoi.

Veiterä dominoi ottelun molempia puoliskoja, mutta erityisesti toisella puolikkaalla kotijoukkue ratkaisin pelin hyvällä liikkeellä ja onnistumisprosentilla. Veiterän puolustus toimi hyvin: Kampparit eivät päässeet oikein kunnolla edes maalipaikoille.

”Meidän vahvuus oli nöyryys. Joukkue noudatti Aleksei Nikishovin laatimaa taktiikkaa täydelleen. Joukkue keskittyi hyvin omaan tekemiseen ja ei lähtenyt mikkeläisten suun soittoon mukaan”, joukkueen johdosta kerrottiin.

Veiterä onnistui jälleen laajalla rintamalla: Janne Hauska merkkautti kaksi maalia, Tomi Hauska, Emil Fedorov, Aksi Seppänen ja Ere Verhelä tekivät maalin mieheen. Kampeista onnistui vain Lipi.

Ottelupöytis

Ottelusarja ratkeaa vasta viidennessä ottelussa sunnuntaina Mikkelissä. Samoin Akilleksen ja JPS:n välillä semit menivät viidenteen otteluun. Finalistit ovat selvillä siis sunnuntaina noin klo 19 aikoihin.

Veiterä järjestää Mikkeliin fanimatkan bussilla, joka lähtee klo 14:30 Kauppatorin pysäkiltä. Matkan hinta on 25 euroa, 20 euroa opiskelijoilta ja eläkeläisiltä. Ilmoittautumiset anssi.peuhkuri@maalaus-peuhkuri.fi / 0500 250 255.

NYT KAIKKI ETELÄKARJALAN BANDYFANIT KANNATTAMAAN VEITERÄÄ KOHTI FINAALIA!

Bandytoimitus