Veiterän edustus suuntaa Sandvikeniin

Tulevana viikonloppuna Veiterän edustusjoukkue harjoittelee ja pelaa Sandvikenin Göranssons Areenalla. Luvassa on kauden ensijäät isolla kentällä sekä kolme täyttä ottelua.

Päivitys pe 29.9.: Perjantaina kohdataan illan ottelussa Falu BS

Perjantai-illan harjoitusottelun vastustaja on vaihtunut. Tillberga Bandy on perunut ottelun ja tilalle tulee Falu BS, joka pelaa alkavalla kaudella Bandyallsvenskanissa. Falu on hyvin perinteinen organisaatio, joka on esiintynyt monesti myös Elitserienissä.

– – – – – – – –

Harjoitusleirin ohjelma on tiivis. Joukkue lentää Arlandaan torstaina ja illansuussa ollaan jo jäällä: Göranssonilta on varattu pitkä, kahden tunnin jääaika.

Perjantaina on luvassa päivätreenit sekä tarpeellinen määrä palavereja ja yhteisiä keskusteluja edessä olevan kauden peleistä.

Lauantaina 30.9. harjoitellaan aamujäillä ja iltapäivällä kohdataan toinen elitserien-joukkue, tukholmalainen IK Tellus. Sunnuntaina luvassa on vielä leirin viimeinen harjoitusottelu, jossa kohdataan allsvenskan-joukkue Ljusdals BK.

Tuttuun tapaan Ruotsissa pelattavia harjoitusotteluita voi seurata sikäläisen otteluseurannan, elitrapportin kautta. Toki ottelurapsoja ladataan myös tilanteen niin salliessa näille sivuille.

Veiterälle, kuten muillekin suomalaisseuroille, Ruotsin harjoitusleirit ovat tulleet tutuksi. Kotimaassa isolle jäälle päästään vasta lokakuun lopussa, kun joukkueet suuntaavat bussinnokan kohti Oulua ja Suomen Cupin alkulohkon pelejä. Lappeenrannan Kisapuistossa ensipiirrot vedetään marraskuun puolella ja kausi alkaa kuun puolivälissä.

Veiterä matkaa Sandvikeniin uudelleen lokakuun puolivälissä, jolloin kohdataan maailman parhaat seurajoukkueet World Cupissa. Preseason-leiri hitsaa joukkuetta kokoon ja kenties leirin jälkeen osalla nuoremmista pelaajista on esitellä uudenlaista hiusmuotia…

Leirivahvuus on 23 peluria ja jory:

Molarit:
Topi Peuhkuri ja Miika Kontra

Kenttäpelaajat:
Santtu Nurmi, Eetu Peuhkuri, Ere Verhelä, Tero Liimatainen, Emil Fedorov, Aleksi Seppänen, Christian Laibert, Johan Segerman, Juuso Kärmeniemi, Tuukka Loikkanen, Janne Hauska, Valtteri Hauska, Jaakko Kyllönen, Kerkko Äikäs, Topi Pesonen, Joonas Ylä-Outinen, Tomi Hauska, Pyry Kunnas ja Emil Segerman

Johtoryhmä:
Aleksei Nikishov, Otso Ikävalko, Ilkka Hauska, Lauri Segerman, Kimmo Heikkinen ja Pekka Tujula

Veiteräväki toivottaa edarille sujuvaa ja menestyksekästä leiriä!

–Bandytoimitus