VEITERÄN KORONAHAASTE

Veiterän visaisin vastustaja on kuluvalla kaudella ollut COVID 19. Virus on seuraamuksineen ollut läsnä kaikessa seuran toiminnassa ja pakottanut edustusjoukkueen pelaamaan tyhjille katsomoille. Se on johtanut Veiterän talouden kriisiytymiseen. Viime vuonna 70 vuotta täyttänyt Veiterä taisteleekin nyt Suomen mestaruuden lisäksi olemassaolostaan.

Haluaisimme Veiterässä tarjota myös tulevaisuudessa jääpalloelämyksiä suurelle yleisölle sekä hyvän harrastuksen lapsille ja nuorille. Se edellyttää, että selviämme myös tämän talven vaikeimmasta vastustajastamme koronasta. Peleistä saatavat lippu- ja myyntitulot ovat tärkeä osa seuran kokonaistaloutta, joten taloudelliset menetykset tyhjille katsomoille pelaamisesta ovat olleet merkittävät, kun Bandyliigan pelaamisesta aiheutuvat menot ovat pitkälti entisenlaiset.

Veiterän tukijat ovat vuosien varrella olleet seuran toiminnan vahva selkäranka, mistä olemme seurassa kiitollisia. Tässä vaikeassa tilanteessa olemme kuitenkin pakotettuja vetoamaan teihin vielä uudelleen tänä vaikeana talvena.

Haastamme kaikki yhteistyökumppanimme taloustalkoisiin. Vastaa haasteeseen osallistumalla 250 eurolla tai haluamallasi summalla tilille FI35 5620 0920 2176 26
Viestikenttään Korona-taistelija sekä yritykseni nimi.

Vastineeksi saat:

  • ”Korona-taistelija”-kunniakirjan seinälle ripustettavaksi,
  • nimen Veiterän nettisivujen ja some-kanavien ”Korona-taistelija” -listaan sekä
  • logonäkyvyyttä jäljellä olevien kotipelien live-striimauksissa.

Isompia panoksia vastaan voimme tarjota myös enemmän striimausnäkyvyyttä, esimerkiksi haastattelun muodossa. Yhteistyöstä voidaan tehdä normaali markkinointiyhteistyösopimus. Ole näistä viimeksi mainituista yhteydessä Veiterä-kontaktiisi henkilökohtaisesti.

Ota haaste vastaan sekä tue jääpalloa ja Veiterää!
Yhdessä selviämme myös koronasta!

Haaste tulostusvalmiina pdf-tiedostona

Petri Siivo
Veiterä ry, puheenjohtaja
www.veitera.fi