Veteraanien VIII Maailman Cup

Veiterän organisaatio ja ennen muuta seuran veteraanijoukkue järjestää jo 8. ikämiesjääpalloilijoiden (+45) Bandy Old Boys maailman cupin Lappeenrannassa 22.–24.11.2018. Kisapuistoon saapuu kaikkiaan 9 joukkuetta edustaen Suomen, Ruotsin ja Venäjän ikämiesjoukkueita.

Ottelut alkavat torstaina 22.11. aamupäivällä. 9 joukkuetta on jaettu kahteen lohkoon. Lohkon voittajat kamppailevat veteraanien seurajoukkueiden maailmanmestaruudesta, muut hyvistä sijoituksista.

Kotijoukkue Veiterällä on tiukka lohko: siinä pelaavat Hammarbyn ja Krasnojarskin kivikovat joukkueet, joissa vilisee entisiä maailmanmestareita ja ammattilaisjääpalloilijoita. Krasnojarsk on monikertainen Old Boys -turnauksen voittaja. Veiterän lohkossa pelaa lisäksi Pietarin joukkue, joka koostuu muualla jääpallo-oppinsa ja kokemuksen saanut suurkaupungin joukkue.

Kaavion toisella puolella viilettää kansainvälisen lajiliiton FIB:n joukkueen lisäksi Arkangelin, Korolevin, Muurmanskin ja Samaran starikat. Kansainvälisessä FIB:n ryhmässä on pelaajia kaikista osallistuvista maista.

Tapahtuman juhlalliset avajaiset ovat torstaina klo 18. Lisäksi kansainvälinen veteraanijoukko pääsee ihastelemaan isäntäseura Veiterän kotimaisen sarjakauden avausottelua perjantaina, kun Bandyliigakausi alkaa Kamppareita vastaan. Kotiavaus alkaa klo 18:30.

Old Boys maailman cupin mestaruus ratkotaan lauantaina 24.11., jolloin on vuorossa sijoitusottelut. Finaaliottelu alkaa ohjelman mukaan klo 16.

Old Boys maailman cup -turnauksen ohjelma on tällä sivulla.

Tervetuloa seuraamaan iätöntä liikunnan ja jääpallon riemua Kisapuistoon!