11 eteläkarjalaista ehdolla M21- ja nuorten maajoukkueisiin

Kaikkiaan yksitoista Veiterän ja Pasa-Veiterän joukkueissa pelaavaa nuorta on tähän saakka valittu M21-, P19-, P17- ja P15-maajoukkueisiin ehdolle talven arvokisoihin. Viimeisimpänä on nimety P19-maajoukkueeseen Matias Lehtonen!

Päivitys 31.12.:
Matias Lehtonen on mukana P19-maajoukkueen 25 pelaajan ehdokaslistalla Y19WCS-kisoihin Trollhättaniin.

Edustusjoukkueen mukana pari vuotta harjoitellut Matias on yksi liukkaimmista 1998-ikäluokan keskikenttä- ja hyökkääjäpelaajista, joka on vahvasti ehdolla 19-vuotiaiden MM-kisajoukkueeseen.

Liiton tiedotteeseen (31.12.)

Veiteräväki onnittelee!

– – – – –

Suomessa pelataan M21- ja P15-kisat (Varkaudessa ja Mikkelissä), P17-ikäiset puolestaan matkaavat Arkangeliin Luoteis-Venäjälle ja P19-kisat pelataan Trollhättanin hallissa, Länsi-Ruotsissa.

A-maajoukkueen ehdokaslista pitäisi valmistua myös hyvin pian, sinnekin toki odotamme Veiterä-väriä…

Ja vielä kun maltamme odottaa P19-maajoukkueen nimilistan julkaisua, tammikuun alkupuolella, niin voidaan arvella, että Veiterän – ja Pasa-Veiterän – joukkueista löytyisi hyvinkin vähintään aloituskentällinen maajoukkueisiin ehdolla olevia pelaajia… Noinkohan he ottaisivat haasteen vastaan takavuosien Veiterä All-Stars -joukkueelta…?

Tässä eteläkarjalaisittain lista eri-ikäisten maajoukkueisiin ehdolla olevista pelaajista:

M21-ehdokkaat:
Topi Peuhkuri (mv)
Tero Liimatainen

Liiton tiedote

(P19-ehdokkaat julkaistaan myöhemmin…)

P17-ehdokkaat:
Topi Pesonen
Riku Ikävalko
Tuukka Loikkanen
Kerkko Äikäs
Ville Hämäläinen
Kalle Pesonen

Liiton tiedote

P15-ehdokkaat:
Leevi Rissanen
Samppa Äikäs

Liiton tiedote

Veiterän ja eteläkarjalaisen jääpalloväen puolesta toivotetaan nuorille vielä lisätsemppiä kauden peleihin ja viimeisiin näyttötilaisuuksiin!

Mainittakoon, että P17-maajoukkueen ratkaiseva leiritapahtuma pidetään Lappeenrannan Kisapuistossa, jossa nuorten otteita voi seurata perjantaina 15.1. klo 13–15, lauantaina 16.1. klo 10:30–12 ja iltapäivällä harjoitusottelussa Veiterän Suomisarjan joukkuetta vastaan klo 16. Veiterän Suomisarjan ryhmä testaa P17-nuorten pelikunnon vielä toistamiseen sunnuntaina 17.1. klo 11:30. Tervetuloa seuraamaan!

–Bandytoimitus