Edustusjoukkue leirille Ruotsiin

Veiterän edustusjoukkue matkusti keskiviikkona harjoitusleirille Ruotsin Rättvikiin. Leiri tiivistää syksyn valmistautumisen ennen Suomen Cup -turnausta, joka pelataan seuraavan viikon lopulla Oulussa.

Torstaista sunnuntaihin kestävän leirin tavoitteena on nuorentuneen joukkueen hitsaaminen yhteen. Valmentaja Aleksei Nikisov kertoo, että tämän leirin harjoitusotteluissa ei niinkään pelata tuloksesta, vaan tärkein fokus on pelitavan omaksumisessa isolla jäällä:

”Da, pyrimme siihen, että leiri valmistaa meitä alkavaan sarjaan. Oman pelitavan, filosofian, sisäistäminen on nyt tärkeää”, Aleksei kertoo.

Veiterä kohtaa Rättvikin hallissa Falu BS:n ja kotijoukkue Rättvikin kahdesti. Bandytoimitus palaa leiritunnelmiin viikonvaihteen aikana.

Matkassa on mukana miltei koko iskuryhmä. Tämänvuotiseen leiriryhmään kuuluvat seuraavat:

Janne Hauska, Tomi Hauska, Valtteri Hauska, Santtu Nurmi, Tero Liimatainen, Emil Fedorov, Topi Peuhkuri, Cristian Laibert, Aleksi Seppänen, Joonas Ylä-Outinen, Ere Verhelä, Johan Segerman, Emil Segerman, Juuso Kärmeniemi, Pyry Kunnas, Tuukka Loikkanen, Jere Oravuo ja Jaakko Kyllönen. Matkalta puuttuu kolme pelaajaa – Ville Hatara on puolustamassa maatamme Haminassa ja Kalle Pesonen ja Topi Pesonen ovat ennalta sovitulla korkeanpaikan leirillä muualla ulkomailla.

”Aikuisiakin” on mukana, sillä pääkäskyttäjä Aleksei Nikisovin lisäksi joukkoja johtaa Ilkka Hauska ja Lare Segerman ja pelaajien hyvinvoinnista vastaa ja varusteista huolehtivat fyssari Tujulan Pekka, Kimmo Heikkinen ja Tommi Huippi Huipero. Vennon bussia turvallisesti sompailee Jukka Pukki.

edarin-rattvikin-leiriryhma

-Bandytoimitus