Jääpalloerotuomarin peruskurssi

Lprn erotuomarikerho järjestää perinteisen syyskauden jääpallotuomarin peruskurssin tiistaina, 13.11. klo 18 Veiterä-talolla Kisapuistossa.

Kurssi on tarkoitettu kaikille jääpallosta ja erotuomaritoiminnasta kiinnostuneille. Edellytyksenä on perusluistelutaito ja ymmärrys jääpallosta pelinä. Kurssille suositellaan osallistumaan vaikkapa joukkueena tai jo aktiivipeliuran jälkeen.

Kurssin hyväksytty käyminen sekä suoritettu erotuomarilisenssi (”muut erotuomarit”) oikeuttaa toimimaan jääpalloerotuomarin tehtävissä naisten, P-nuorten sekä harrastesarjojen peleissä.

Liiton erotuomarilisenssi hankitaan finbandy.fi:n kautta (Hoika-järjestelmä). Jääpalloerotuomarin (naiset, nuoret, harraste) lisenssimaksu on 25e (mahdollisuus Pohjolan sporttiturvavakuutukseen, hinta 85e, yhteensä 105e).

Kouluttajina toimivat liigakentillä rutinoitunut Sami Kaipia ja nouseva tuomariprofiili Visa Korhonen. Heillä on monipuolinen tausta jääpallosta erilaisilla kentillä…

Ilmoittautuminen paikanpäällä.

Ei se et-homma aina näin ankaraa ole… Kuvassa viime talven pyryottelusta Veiterä – Akilles päätuomari Antti Malaska (Hki). (Kuva: Patric Huittinen)