Lappeenranta Summer Camp käynnissä

Nuorten jääpalloleiri Summer Camp 2016 käynnistyi lauantaina. P15, 13 ja 11-ikäisten pelaajien ryhmät kävivät kahdesti jäällä, vetivät kuivatreenit ja kuuntelivat Janne Hauskan luentoa pelaamisesta Ruotsissa. Ja taustaväki hoiti ateria-asioita, koppijärjestelyjä ja muuta.

Jaakko, Sofia ja Vili: mukavaa on ollut

Lappeenrannan leirille Mikkelistä tulleet Jaakko Järvinen ja Vili Varis sekä lappeenrantalainen Sofia Arponen ovat olleet tyytyväisiä leirin antiin. Näin he kertoivat lauantaipäivän harjoituksista ja leiristä:

Leiriemäntänä toimiva Nina Leinonen kertoi, että Veiterän VIP-talo toimi hyvin lounas- ja luentopaikkana. Ninan mukaan kaikki on mennyt mukavasta:

”Oikein hyvin, nuoret ovat toimineet hienosti ja ruokailussa on pysynyt järjestys yllä. Mutta kyllä ne niin nopeasti syövät”, ihmetteli Leinonen päivän touhuja.

Nuorten Veiterän nuorisopelaajien suunnittelema ja vetämä leiri on sisältänyt jää- ja kuivatreenejä. Nuorten kesätyönä tekemää leiriä on tukenyt Etelä-Karjalan Osuuspankki. Leiri-isäntänä leirillä on Jarmo Kyllönen, jonka hommana on ollut lähinnä sopia UK Areenan liikuntasalin ja pukuhuoneiden käytöstä. Kokenut pedagogi Kyllönen on tyytyväinen näkemäänsä:

”Nuoret ovat tehneet hyvää työtä. Leiriohjelma on sopivan joustava ja sitä on voitu hyvin soveltaa tietyin osin. Ville, Kalle ja Kerkko ovat pärjänneet hyvin pykälää ja paria nuorempien nuorten kanssa. Leirillä on hyvä tunnelma”, Jarmo kommentoi ja riensi vielä katsomaan menikö palloja kaukalon laidan yli.

Rehtori Liimatainen: Katellaan, että homma toimii

Veiterän edustusjoukkueesta harjoituksia ja toimintaa jäällä valvoo rehtoriksi rekrytoitu Tero Tepi Liimatainen. Ensimmäisen leiripäivän jälkeen reksi Liimatainen on tyytyväinen näkemäänsä ja kokemaansa. Näin Tepi kertoi leirin ensimmäisen päivän jälkeen:

 

Lappeenrannan Summer Camp 2016 jatkuu huomiseen. Sunnuntaina kuullaan sääntö- ja tuomarioppia, kun Juho Kaijansinkko tulee kertaamaan pelaajille sääntöasiaa. Lisäksi vedetään oheisharjoitukset ja leiri päättyy jäävuoroon.

Leirille on selvästi kysyntää Etelä-Karjalassa. Vielä emme pääse pitämään jääleiriä isolla jäällä, mutta toivotaan, että senkin aika koittaa.

Nuorisoleiriä tukemassa:

EK Osuuspankki logo

Astepa logo www tunnus (1)

Pitokoski

it

–Bandytoimitus