Summer Camp päätökseen. Katso kommentit ja parit fotot

Nuorten jääpalloleiri Summer Camp 2016 saatiin mukavaan päätökseen sunnuntaina. Ohjelmassa oli sääntöoppia, pesäpalloa ja tietysti – jäätreenit UK Areenalla.

Leirin osallistujien ikähaitari oli P11-joukkueesta P15-ikäisiin. Tämä antoi harjoituksia laatineille Veiterän kesätyöntekijöille haastetta harjoitusten laatimiseen. Kaikki sujui kuitenkin mukavasti ja epävakaiseksi kääntynyt sää ei sotkenut harjoitusrytmiä.

Leiriläiset saivat aamupäivän luennolla sääntöoppia kun Bandyliigassa erotuomarina toimiva Juho Kaijansinkko kävi kertaamassa säännöt ja opastamassa oikeaan pelaamiseen. Veiterän VIP-talo osoittautui hyväksi paikaksi pitää tämänkaltaisia tapahtumia.

Viimeisen jääharjoituksen jälkeen Veiterän P13-ikäiset Janne Virta ja Kasperi Savolainen kertoivat leirin olleen varsin onnistunut kokemus:

Reksi Liimatainen: ikä- ja tasoeroista huolimatta hyvin meni!

Leirijärjestelyt hoidettiin kokonaisvaltaisesti Veiterän nuorten pelaajien tekemänä. Tämä mahdollistui Etelä-Karjalan Osuuspankin myöntämän Kesäduunirahan avulla. Toiminnan ”päällekatsojana”, rehtorina oli Tero Liimatainen. Hän oli varsin tyytyväinen koettuun leirijaksoon. Tässä reksin loppupohdinnat:

Tällaiselle alueelliselle leirille on selvästi kysyntää ja tarvetta. Jatkossa onkin tarkkaan mietittävä, että mikä on leirin oikea ajankohta ja voisiko leiripäiviä vielä lisätä. Koululaisten kesäloma-aika on tunnetusti pidempi kuin vanhemmilla… Kas tässä olisi hyvä paikka miettiä vaikkapa kahta leirijaksoa koululaisten loma-aikojen alkuun ja loppuun…

Tunnelmapaloja sunnuntailta:

Punapaitaisen ryhmän Eemeli Metelinen (vas.) ja yksi leirin nuorista vetäjistä, Ville Leitsi Leinonen, pienellä tauolla harjoituspelin aikana.

Punapaitaisen ryhmän Eemeli Metelinen (vas.) ja yksi leirin nuorista vetäjistä, Ville Leitsi Leinonen pienellä tauolla harjoituspelin aikana.

 

NP

Punaisten Niilo Puhakainen ei malttanut istua penkillä… Reunalta oli hyvä seurata valkoisten ja vihreiden edesottamuksia.

 

Luistin- ja muusta huollosta ja leirin ea:sta vastannut Olli Maaranen jakoi leiriläisille hyviä vinkkejä varusteiden kunnossapitoon: "Pitän erittäin tärkeänä, että jo nuorista lähtien opetetaan kuivaamaan luistimet huolella. Ei vain terät vaan myös kenkäosan kuivauksesta on huolehdittava kunnolla. Vaarana on, että terän muoviosan niitit ruostuvat ja hiljalleen löystyvät ja lopulta menevät poikki. Se ei ole mukava homma kun se tapahtuu kesken matsin!", Oltsa muistuttaa.

Luistin- ja muusta huollosta ja leirin ea:sta vastannut Olli Maaranen jakoi leiriläisille hyviä vinkkejä varusteiden kunnossapitoon: ”Pitän erittäin tärkeänä, että jo nuorista lähtien opetetaan kuivaamaan luistimet huolella. Ei vain terät vaan myös kenkäosan kuivauksesta on huolehdittava kunnolla. Vaarana on, että terän muoviosan niitit ruostuvat ja hiljalleen löystyvät ja lopulta menevät poikki. Se ei ole mukava homma kun se tapahtuu kesken matsin!”, Oltsa muistuttaa.

 

Leiriryhmät valmiina läpiajoharjoitukseen...

Leiriryhmät valmiina läpiajoharjoitukseen…

 

Maalivahtioppia oli jakamassa edustusjoukkueen aina tyylikäs Topi Peuhkuri. Hän kannusti kovasti nuoria leiriläisiä jäätreenien aikana.

Maalivahtioppia oli jakamassa edustusjoukkueen aina tyylikäs Topi Peuhkuri. Hän kannusti kovasti nuoria leiriläisiä jäätreenien aikana. Samppa vuorossa – vaan kuinka kävikään…

Nuorisoleiriä tukemassa:

EK Osuuspankki logo

Astepa logo www tunnus (1)

Pitokoski

it

–Bandytoimitus