Niklas Valtanen jatkaa Veiterässä

Viime kaudeksi Lappeenrannan Veiterään ja LUT yliopistossa opintonsa alkanut Niklas Valtanen jatkaa Veiterän edustusmiehistössä. Nikke on oppinut hyvin karjalaisille tavoille.

Niklas Valtanen (24 v.) saavutti kaudella 2021-22 Suomen mestaruuden ja Suomen Cupin mestaruuden Veiterän riveissä. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja teki hienon sisääntulon Veiterän muuttuneeseen Bandyliigamiehistöön ja pelasi itsensä Kisapuiston kriittisen yleisön sydämiin terävällä luistelulla ja kovalla littarilla, joka tuotti useamman rankkari- ja kulmamaalin viime kaudella. No, okei, muutama komposiittimaila on siinä mennyt…

Niklaksen vahvuutena on paitsi hyvin edenneet tietotekniikan opinnot LUT:ssa myös monipuolisuus pelaajana niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan. Oululaislähtöinen nuorimies on Lappeenrannassa vietetyn vuoden aikana oppinut ostamaan ruisleipänsä paperipussissa ja tietää mikä ero on vedyllä ja atomilla.

Niklas Valtanen on tärkeä osa Veiterän edustusjoukkueen runkoa tulevalla jääpallokaudella. Veiterän liigakopissa on opittu nauttimaan pelistä ja joukkuehengestä, jonka eri ilmentymiä rauhallinen pohojoispohjalainen kaveri on välillä katsellut silmät ymmyrkäisinä.

Bandytoimitus