Veiterä Bandy Manager – UUSI KAUSI ALKAA!

Ensimmäiset uuden kauden pisteet jaossa Botnia-Veiterä pelissä 2.1.2016

Veiterä Bandy Manager -pelin testikausi 1. päättyi Tapaninpäivän ottelun.
Testikauden 1. voittajaksi nousi ”takavasemmalta” Kasperi Savolainen. Onnittelut Kassulle voitosta! Kierroksen ja samalla koko kauden ratkaisu oli Veiterän onnistuneissa kulmalyönneissä ja etenkin niistä syöttöpisteet napannut Sakke Haapiainen. Kassu luotti ja piti Sakkea sitkeästi joukkueessaan ja se kannatti. Kauden muita ehdottomia pistekoneita olivat Topi Peuhkuri ja Hauskan veljekset. Mutta nämä pelaajat eivät tuoneet voittoa, vaan kokonaisuus ratkaisi ja etenkin rahankäyttö käytettävissä olevan budjetin puitteissa(pelaajavalinnat) fiksusti pelaajiin jotka tekivät töitä tasaisesti ja varmasti – niin kentällä kuin pelissä.
Manageripelin pisteet on nyt nollattu ja uusi kausi starttaa Veiterän seuraavasta ottelusta, joka pelataan Helsingissä 2.päivä tammikuuta, kun vastaan asettuu Botnia. Ja kun Veiterä vielä matkaa Narukerän vieraaksi Poriin, niin pelin aloitus viikonloppu on Bandy Managereille tärkeä – siinä voi kerätä heti tärkeitä pisteitä. Tämä uusi kausi kestää nyt jääpallokauden loppuun asti.

Ja jos sinulla ei ole tiliä peliin, niin sen perustaminen on helppoa. Siihen riittää nimi ja itse valitsemasi käyttäjätunnus ja salasana. Uuden tilin voi luoda kirjautumissivun kohdasta ”Tee tunnukset”. Peliin ei toistaiseksi ole pakko rekisteröityä omalla nimellä, vaan myös keksityt nimet hyväksytään. Ylläpito kuitenkin seuraa managereiden nimivalintoja (ja IP-osoitteita).

Maineen ja kunnian lisäksi tulevan Veiterä Bandy Manager -kauden voittaja ja muut mitalistit tullaan palkitsemaan tavarapalkinnolla – siitä myöhemmin lisää.

Veiterä Bandy Manager -pelin kehitystyö on käynnissä ja kun konepellin alla alkaa olemaan kaikki kunnossa, niin pelin visuaalista puolta aletaan myös kohentamaan ja samalla peliin lisätään käyttäjiltä tulleen palautteen perusteella ominaisuuksia. Voit osallistua pelin kehittämiseen pelin Facebook  -ryhmän kautta: Kehitä peliä – liity Veiterä Bandy Manager Facebook -ryhmään tästä! Kun perusasiat ja ominaisuudet ovat pelissä toimivia ja käyttäjäystävällisiä, niin pelinkehittäjillä on tavoitteena laajentaa peli seuraavalla kaudella koko Bandyliigaan. Mutta ennen sitä muista laittaa kokoonpano tai jos et ole mukana vielä, niin luoda tili peliin – ensimmäiset pisteet on jaossa jo huomenna! Jokohan se Topi huilaa…ja milloin se Puumalainen alkaa lätkimään niitä maaleja!

Veiterä Banby Manager -peliin pääset kirjautumaan Veiterän suomisarjajoukueen sivuilta – klikkaa tästä

Linkki peliin löytyy paitsi Suomisarja -joukkueen, mutta myös Veiterän JUNNUBandy -sivujen sivupalkista:

VMB_ss  VMB_jb

__________________________________________________

Kisapuiston katsomoeliitti, Veiterän Suomi-sarjan joukkue, on laatinut hauskan (pienellä h:lla) ja Kiinnostavan (isolla K:lla) managerisovelluksen Veiterän pelaajien ja pelien arvioimiseksi.

Klikkaa alla olevaa linkkiä (tai oheista kuvaa) ja ryhdy Veiterän manageriksi; linkki johdattaa sinut Veiden Suomi-sarjajoukkueen sivustolle. Testiversio on käytössä 11.12.-31.12.2015, ja kauden päätyttyä nähdään kuka tätä joukkoa oikein johtaa… Pärjäätkö paremmin kuin valkka-Erkkilä?

Veiterän manageri -pelin kuva

Linkki Veiterän Manageri -infoon ja siirry sieltä Peliin…

Veiterän tiedotus yhteistyössä Suomisarja-joukkueen kanssa