Suomen Cup viikonloppuna Oulussa

Veiterä matkaa viikonlopuksi Suomen Cupin peleihin Ouluun.

Veiterä kohtaa A-lohkon peleissä HIFK:n, WP 35:n, Kampparit ja P19 maajoukkueen. Tiedossa on siis kovia pelejä!  Suomen Cupin finaali pelataan 6.1.2024.Finaaliin etenevät lohkojen voittajat.  Viikonloppuna pitäisi siis olla heti iskussa!

Saimme Veiterän päävalmentaja Joonas Ylä-Outisen puhelimen päähän vastaamaan muutamaan kysymykseen ennen kauden ensimmäisiä virallisia otteluita.

Joonas kertoi, että syksyn harjoittelukausi on päästy vetämään joukkueen kanssa läpi ennakkosuunnitelmien mukaan. Joukkue on tämän ansiosta hyvässä fyysisessä kunnossa. Tietysti isolle jäälle siirtyminen ja siihen tottuminen voi ottaa pienen hetken, mutta päävalmentaja ei usko tämän olevan kokeneelle joukkueelle ongelma. Syksyn aikana joukkueessa on ollut muutamia pidempiaikaisia loukkaantumisia, mutta nyt kauden alla kaikki alkavat olla pelikunnossa. Aivan kaikki sopimuspelaajat eivät lähde Ouluun mukaan, mutta jalkeilla on ehdottomasti hyvinkin iskukykyinen joukkue.

Viikonlopun tavoitteiksi Ylä-Outinen mainitsee jatkuvan pelin parantumisen niin, että joukkue pelaa sunnuntaiaamuna viikonlopun parhaan pelinsä. Tietysti tavoitteena on myös voittaa kaikki pelit, jolloin tammikuun finaaliin varmistettaisiin paikka. Pääfokus on kuitenkin oman pelin kehittämisessä ja viemisessä eteenpäin, jotta Bandyliigan alkaessa muutaman viikon päästä, joukkue olisi parhaassa mahdollisessa iskussa.

Kuten mainittu, Veiterän lohkossa pelaa kovia joukkueita ja Ylä-Outinen sanookin, että on mielenkiintoista päästä mittaamaan joukkueen tasoa kovilla peleillä jo nyt lokakuun lopulla. Lohko sopii Ylä-Outisen mukaan Veiterälle ja luvassa on hyviä pelejä! Valmentajan näkökulmasta on myös kiva päästä näkemään yhden viikonlopun aikana niin monen Bandyliigajoukkueen pelejä ja sitä, millaista jääpalloa mikäkin joukkue pyrkii pelaamaan. Säätiedotteet lupaavat Ouluun suorastaan loistavaa jääpallokeliä, joten ainakaan keliolosuhteiden ei pitäisi haitata joukkueita esittämästä parastaan.

Joukkue on siis valmis viikonloppuun ja kauden alkuun!

Alta löydät otteluohjelman viikonlopun peleihin:

pe 27.10. klo 22:30 HIFK – Veiterä
la 28.10. klo 14:00 Veiterä – P19 maajoukkue
la 28.10. klo 19:00 Kampparit – Veiterä
su 29.10. klo 8:00 Veiterä – WP 35

Ottelut striimataan Oulusta Bandyliigan Youtube-kanavalla.