Veiterä P11 turnausvoittoon Jyväskylässä

Veiterän P11 ja P10-joukkueet matkustivat sunnuntaina Jyväskylään P11SM-osaturnaukseen. Sää ei tällä kertaa suosinut poikien peliä, mutta voitto sentään saatiin kotiin. P10 taisteli hienosti omissa peleissään Olssia ja JPS:aa vastaan.

Kurjassa jääpallosäässä pelatun Jyväskylän P11-turnauksen avauspelissä Veiterän jalkoihin jäi HIFK. Vastustaja oli vielä puoliunessa ja Veiterä pyöritti peliä miten halusivat. Voittonumerot kirjattiin Veiterälle 18–2.

Toiseen peliin asettui vastustajaksi Kampparit/Musta ilman kahta avainpelaajaansa. Taukoon saakka mikkeliläiset pysyivät mukana, taululla olivat numerot 3–0 Veiterälle, mutta toisella puolikkaalla ei jäänyt epäselvää voittajasta: tulos 12–0.

Kolmannessa pelissä vastassa oli Veiterän pojille ennalta tuntematon OLS – tuo kirjainyhdistelmä nähtävästi hieman jännitti Veiterän poikia ennen peliä… Pelistä tulikin maalintekokilpailu, joka päättyi Veiterälle 18–7. OLS:n huippukaveri Johannes Jaako taisi takoa pohjoisen poikien kaikki maalit.

Finaalissa vastustaksi tuli kotijoukkue JPS, joka oli voittanut OLS:n 2–1. Finaali lähti Veiterän kannalta mollisoinnussa käyntiin, kun taululla oli äkkiä JPS:lle 2–0. Tämän jälkeen teemat: luistelu, huolellisuus ja syöttöpeli toivat tulosta Veiterän poikien lyödessä toinen toistaan hienompia maaleja. Voitto ansaitusti Veiterälle numeroin 10–4 ja samalla koko turnauksen voitto!

Turnaustiedot Liiton tulospalvelusta

Veiterän tsempparina palkittiin Viitaniemen sateesta maalivahtimme Heppu Iitiä. Muut joukkueen pelimiehet olivat: Aarni, Hugo, Johannes, Oula, Rico, Tuomas, Vili ja Ville-Veikko.

P10-joukkue pelasi hienot pelit voittaen OLS:n pikkujunnut kahdesti, kerran häviten JPS:lle selvemmin, mutta toisessa pelissä enää maalilla. Näin myös P10.n pelimiehen alut  osoittivat hyvää peliä Jyväskylässä tänään.

–Veiterämedia
Keski-Suomen kirjeenvaihtajan välittämien tietojen mukaan.