Veteraaneille onnistunut pelimatka Uljanovskiin

Veiterän Veteraanijoukkue pelasi kaksi tiukkaa ottelua Uljanovskissa kuluneen viikonvaihteen aikana. Tässä pieni raportti.

Perjantaina Veiterän Veteraanit kohtasivat paikallisen Volgan joukkueen. Uljanovskista tihkuneiden tietojen mukaan ottelu oli hyvin jännittävä ja tiukka – kuten voi loppunumeroista päätellä: Veiterä voitti ottelun 6-5.

Lauantaina kohdattiin Volgan joukkue uudelleen ja joukkueen valmentajana matkassa ollut Lauri Segerman kertoi ottelusta seuraavasti:

”Meidän pelillinen esitys parani koko ajan. Saimme vielä paremmin palloa liikkeessä olevalle pelaajalle ja vaikka loppuluvut olivat nyt toisinpäin, 5-4 isännille, niin voimme kyllä olla tyytyväinen esitykseemme.”

”Onhan täällä olosuhteet kohdillaan. Ennen meidän peliä hallin jäällä oli kymmeniä nuoria harjoittelemassa – samaan aikaan koto-Suomessa pannaan tekojäät kiinni ja aletaan viettää kesää…”, Segerman kertoi matkakokemuksia.

”Meillä on ollut täällä muutama uusi Veteraani-pelaaja matkassa: Malisen Jarkki, Summasen Matero ja Piiroisen Teuski ovat sopineet hyvin ryhmään  ja kantaneet hienosti Veiterän vihreää Veteraani-paitaa”, kertoi Segerman.

Veteraani kiirehtivät Uljasta kohti kotimaata ja pyrkivät ehtimään kannustamaan P17-nuoria sunnuntai-illan finaaliin.

Veter-2016-Ulja

-Bandytoimitus