Veteraanit Kiinassa: hyvin menee, tähän asti

Veiterän Veteraanit ovat Kiinassa pelaamassa jääpalloa Chengden kaupungissa. Tässä nopsaan muutama sananen tapahtumasta ja muutama kuva.

 

Pelit pelataan, kun kuvista näkyy, hyvin mielenkiintoisessa paikassa. Kenttä on lanattu keisarillisen kesänviettopaikan tekolammelle, jossa on mielenkiitoisennköiset katsomot…

Peleissä tuli voitto paikallisesta Chengde Hokay -joukkueesta numeroin 8-4.

Sen jälkeen kohdattiin viime kauden Venäjän mestarit, Habarovsk – tosin P15-sarjasta. Nyt nämä 16-vuotiaat vyöryttivät peliä vaarallisesti koko kentän leveydeltä, mutta puuttuvat sivulankut olivat ehkä Veiterän salainen ase puolustuksessa. Peli päättyi 3-3, joka oli luonnollisesti pettymys Habarovskin vaativalle valmennusjohdolle…

Pelit jatkuvat huomenna, sitten lisää kuvia.

 

veiteran-veteraanit-valmiina-780

Veteraanit valmiina! Chengden keisarillisen kesäpuiston jääkenttä on vedetty tekolammen jäälle. Pukukopin virkaa hoitaa vaihtopenkki. Tämä on tietysti veteraanipelaajille tuttua 50-, 60-, 70- ja 80-luvuilta… Hieno ja eksoottinen paikka pelata jääpalloa! (Kuva: M. Haikala)

 

veitera-ja-chengde-hokay-780

Chengde Hokay ja Veiterä yhteiskuvassa pelin jälkeen. (Kuva: M. Haikala)

 

veitero-ja-habarovsk-p16-780

Habarovsk P16 ja Veiterä M-ka65 yhteiskuvassa pelin jälkeen. Ei olisi uskonut, että päädyttiin tasapisteisiin… (Kuva: M. Haikala)

 

leo-segerman-paikallisen-median-puristuksessa-780

Jääpalloon suhtaudutaan hyvin uteliaasti. Tässä FIB:n varapresidentti ja Veiterän Veteraanien laitahyökkääjä Leksa Segerman antaa kommenttia tulkin välityksellä paikalliselle uutismedialle. Jääpallolla tuntuu olevan isohko tulevaisuus Kiinan pohjoisosissa. (Kuva: M. Haikala)

 

Valitettavasti majapaikan (tai maan?) wifi-yhteydet eivät sallineet Youtube-linkin käyttämistä, mutta lisätään kuvia huomenna lisää ja koitetaan jakaa tätä FB:n kautta.

Pelit jatkuvat huomenna Kiinan maajoukkuetta vastaan.

-Bandytoimitus