Emil Segerman: Tarkkana saa olla, niin kuin kaikkien kanssa

Veiterä ja Akilles kohtaavat Bandyliigan finaalissa 2017. Ottelu pelataan lauantaina Porvoossa. Tässä jutussa on ennakkotunnelmia Lappeenrannan Kisapuistossa treenanneen edustusjoukkueen tiimoilta:

PYTYT KAAKKOON!

Tässä vielä perjantaiterveiset joukkueelta ja Emil Segu Segermanin fiilikset finaalin alla tiistailta.

Veiterän edustusjoukkueella on kaikki valmista: joukkue matkustaa tänään perjantaina Porvooseen ja tutustuu finaaliareenaan lauantaina aamujäiden merkeissä. Joukkueen johtoryhmästä todetaan, että muilta osin valmistautuminen, siviilipuolen kuviot ja matkajärjestelyt noudattavat normaalia peliin valmistautumista.

Joukkue on terveenä ja parhaalla mahdollisella miehistöllä ollaan liikkeellä. Tämä lupaa hyvää: nyt lähdetään siitä, että lauantaina Bandyliigan pytyt matkaavat Kaakkoon!

* * * * *

Tiistaina Veiterän Valtteri Hauska lupaa lauantaille tiukkaa vääntöä ja tasaista peliä. Katso Vallun koko haastattelu allaolevasta youtube-linkistä:

 

* * * * *

Bandyliigan finaaliennakko: fanikyydit ja tunnelmia kentän laidalta

Veiterä organisoi Porvooseen laajamittaisen invaasion lauantai-iltapäiväksi. Joukkojen kuljetusvälineet lähtevät Kauppatorin pysäkiltä klo 13.

P17 ja sitä nuoremmille junnuille ja heidän perheilleen on järjestetty oma kuljetus. Matkan hinta on 10 euroa (ei sisällä pääsylippua). Kaikille junnuille on syytä pukea ylleen Veiterän vihreä pelipaita – Valkoinenkin käy… Junnu- ja perhebussiin ilmoittaudutaan Ilkka Japolalle: ilkka.japola[at]astepa.fi viimeistään ke 8.3.2017, klo 15 mennessä.

Aikuisille ja täysi-ikäisille faneille on omat kyydit. Lähtöaika on sama, klo 13. Samoin paikka: Kauppatorin pysäkki. Näihin kyyteihin ilmoittaudutaan Anssi Peuhkurille: anssi.peuhkuri[at]maalaus-peuhkuri.fi (tai tekstarilla: 0500 250 255 viimeistään ke 8.3.2017, klo 15 mennessä.

Lisäksi toimituksen tietoon on tullut, että Porvooseen suuntaa lukuisa määrä henkilöautoja, jotka ovat pakattu täyteen Veiterä-faneja ja -rekvisiittaa – turvallista matkaa!

Segerman: kaikki on valmiina finaalia varten

Edustusjoukkue harjoitteli tuulisella mutta hyväkuntoisella Kisapuiston bandyareenalla tiistaina. Joukkueen johtoryhmään kuuluva Lauri Lare Segerman napattiin Bandytoimituksen peukaloruuviin ja Lare vastaili tähän tapaan:

 

Kuluvan viikon aikana julkaistaan muutamia finaaliennakoita viikon aikana – seuraa sivuja ja faboa…

Bandytoimitus

Tässä vielä porvoolaisten otteluilmoitus – hieno jääpallotapahtuma on tulossa!

BL-finaalimainos