Eetu Peuhkuri (A-mj) ja Emppu Fedorov (M21) Suomi-paitaan

Veiterän Eetu Pehkuri ja Emil Fedorov edustavat Suomea joulukuun alussa pelattavissa A-maajoukkueiden syysturnauksessa ja M21-ikäluokan MM-kisoissa.

Eetu Peuhkuri on on pukenut Jalopeurapaidan ylleen jo 25 kertaa aiemmin ja nyt Suomi pelaa neljän maan turnauksessa Ruotsia, Venäjää ja Norjaa vastaan Söderhamnissa 8.-10.12. Turnaus on Söderhamnin uuden jääpallohallin avajaistapahtuma. Eetu Peuhkuri on kuulunut A-maajoukkueen vakiomiehistöön viime vuodet eikä muutto Ruotsista Veiterään ole suinkaan heikentänyt hänen asemaansa maajoukkuevalinnoissa.

Eetu Peuhkuri esiintyi tammikuussa 2016 Imatralla maaottelussa Kazakstania vastaan (kuva: Heikki Jokinen).

 

Emil Fedorovilla on tilillään pari M21- eli B-maaottelua sekä viisi nuorten maaottelua aikaisemmilta vuosilta (Jääpallokirja 2018). Nyt Emppu pääsee tositoimiin M21-ikäluokan MM-kisoissa ja häneltä voi odottaa tehoja Suomi-paidassa. M21 MM-kisat pelataan Vetlandan Sapa-Areenalla eli niinikään hallissa. Kisoihin joukkueen ovat lähettäneet Suomi, Ruotsi ja Venäjä. Kisoissa pelataan kaksinkertainen runkosarja, jonka ykkönen ja kakkonen kohtaavat finaalissa.

Veiteräväki toivottaa Eetulle ja Emilille lujasti voimaa ja tsemppiä maajoukkuepeleihin!

Liiton tiedote A-maajoukkueesta Söderhamnin maaotteluihin

Liiton tiedote M21-joukkueesta