Ennakkotunnelmat ennen semifinaaleja

Välierät alkavat huomenna keskiviikkona. Veiterä kohtaa Kisapuistossa Jyväskylän JPS:n. Veiterän joukkueessa kaikki on valmista ja pelaajat ja joukkue odottaa innolla välieriä.

Veiterällä on pieni etulyöntiasema vierasjoukkue JPS:aa kohtaan. Runkosarjassa molemmat ottelut kääntyivät selvästi Veiterälle (7–0 Viitaniemessä, 9–3 Kisapuistossa) – Veiterä oli runkosarjan kakkonen ja JPS viides.

Luvassa on siis hieno jääpallotapahtuma, jota myös sääolot näyttäisivät suosivan. Bandy on parasta paikan päällä – tällä kertaa live-lähetyksen tekeminen ei ollut mahdollista (ti 3.3. ottelun Live-lähetyksestä tiedotetaan myöhemmin).

Gratsev: meidän on oltava pelistä toiseen parempia

Valmentaja Valle Gratsev kertoi, että joukkue on lähellä sitä tavoitetta, joka kauden alussa asetettiin. Hänen mukaansa tavoitteena oli päästä Suomen Cupin finaaliin – joka toki toteutui vaikka lopputulos finaalissa ei ollut toivottu – ja parantaa omaa pelaamista kauden mittaan niin, että Veiterä on parhaimmillaan kauden tärkeimmällä hetkellä.

Gratsevin mukaan jokaisessa kauden pelissä on ollut teemana se, että hyviä asioita parannetaan ja heikkouksista opitaan ja ne jäävät pois. Kyse on samalla oppimisprosessista, jossa luodaan usko omaan pelitapaan kauden aikana ja semifinaaleissa.

Valerin mielestä 100% ei enää riitä, on oltava 120%:nen onnistuminen heti välieräsarjan ensimmäisestä ottelusta lähtien.

Finaalin kynnyksellä kaikki on valmista.

Semifinaalit Veiterän ja JPS:n välillä pelataan näin:

Ke 26.2. klo 18:30 Lappeenranta
La 29.2. klo 18:00 Jyväskylä
Ti 3.3. klo 18:30 Lappeenranta
Pe 6.3. klo 19:00 Jyväskylä (tarvittaessa)
Su 8.3. klo hh:mm Lappeenranta (tarvittaessa)

Näin JPS markkinoi tätä välieräparia.

Ja maakuntalehti Etelä-Saimaa kertoi asiasta näin.

Ottelun tulosseuranta on totutusti nähtävillä liiton LiveScoressa.

Nyt jos koskaan kaivataan kotiyleisön tukea Kisapuistoon!
Ottelu alkaa klo 18:30 ja paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, niin vältät ruuhkan lippuluukulla!

Bandytoimitus
Kuvaus ja editointi: VMH / Patric