Jobinpostia: Emil Segerman sivussa kesäharjoittelusta

Veiterän edustusjoukkueen alakerran puurtaja Emil Segerman kärsii parhaillaan kokonaisvaltaisesta polvivammasta. Se pitää hänet poissa joukkueen harjoitteluvahvuudesta vähintään elokuulle.

Segerman loukkasi vasemman polvensa 4. divisioonan jalkapallo-ottelussa. Emil pelaan lemiläisen Kotajärven pallon eli KoPan alakerrassa.

”Harmillinen juttu. Kyseessä oli aivan harmiton pallon puskutilanne, jossa tulin hieman huonossa tasapainossa alas, polvi edellä nurmeen ja saman tien kuului rusahdus. Tiesin heti, että nyt meni jotain rikki”, Segerman kertasi toissaviikonlopun tapahtumia.

Viime kauden lopulla sinertyi poskipää ja silmäkulma, nyt lepuutetaan vasenta polvea... (Kuva: Veiteärn arkisto)

Viime kauden lopulla Segermanilta sinertyi poskipää ja silmäkulma, nyt lepuutetaan vasenta polvea. (Kuva: Veiteärn arkisto.)

Nyt, vajaat pari viikkoa tapahtuneesta, on menossa kuntoutusvaihe, joka tähtää turvotuksen laskemiseen:

”Olen pyrkinyt tekemään lääkärin ohjeiden kevyttä jumppaa ja vesijuoksua. Tilannetta seurataan nyt rauhassa. Olen sopinut hoitavan lääkärin kanssa niin, että elokuun alussa ratkaistaan sitten jatkotoimet.”

Emil Segerman on koko jääpallouransa ajan pelannut jalkapalloa kesälajina ja hän näkee futiksen hyvänä lisänä muutenkin kovalle harjoittelukaudelle:

”Viime vuonna pelattiin Kopan kanssa kolmosta ja se varmasti näkyi otteissa myös talvella. Toki tuolta yleisöstä on huomauteltu, että pelityylini on sellainen, että jotain olisi voinut käydä jo aiemmin. Nyt tilanne tuli aivan yllättäen vähän kuin vahingossa.”

”Olen kuitenkin toiveikas ja elokuu sitten kertoo kuinka edetään”, Emil Segerman summaa.

Veiterän edustusryhmä on painanut kuivatreeniä täysillä nyt 2,5 kuukautta. Heinäkuussa on vuorossa omatoimikausi ja jää- ja juoksuharjoitukset jatkuvat täydellä höyryllä jälleen elokuun koittaessa.

Veiteräväki toivottaa Empulle ja polvelle tehokasta toipumista kesän aikana – ja samalla kaikille Veiterä-faneille hyvää Juhannuksen juhla-aikaa!

–Bandytoimitus