Kaupunki palkitsi Veiterän

Veiterän SM-pronssia ja Suomen Cup-mestaruuden voittanut edustusjoukkue oli kutsuttu maanantaina Lappeenrannan Raatihuoneelle juhlalliseen kaupungin palkitsemistilaisuuteen.

Jääpalloseura Veiterä kiittää kaupunkia huomionosoituksesta ja lähettää onnittelut myös Koripallon Suomen mestareille Catzille ja kaksinkertaiselle SM-uimari Vilma Ruotsalaiselle.

Ohessa pari tilannekuvaa juhlallisuuksista:

kaupungin mitalikahvit-720

Poikien pöydän päässä istuivat Veiterän hyökkääjäpelaaja Tero Määttälä ja kj Kimmo Jarva. Kakku näytti maistuvan molemmille. Juhlapöydän päässä joukkueen kanssa istui kaup.hallituksen pj Risto Kakkola.

 

Nade Lprn palkitseminen

Edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Toni ”Nade” Saukkonen pokkasi joukkueen palkinnon valtuuston pj Heikki ”Hessu” Järvenpäältä. Heikki on tuttu näky Kisapuiston jääpallokatsomossa.

Näin tapahtumasta kerrottiin kaupungin www-sivulla:

Kaupungin huomionosoituksen saavat naisten koripallojoukkue Catz, joka voitti Suomen mestaruuden 2015 (5 000 euroa), jääpallon Bandyliigassa pronssille yltänyt Veiterä, joka voitti Suomen Cup-mestaruuden menneellä kaudella (1 000 euroa) sekä Lappeenrannan Uimareiden Vilma Ruotsalainen, joka voitti kaksi kultamitalia Vaasan pitkien ratojen SM-uinneissa tänä keväänä (1 000 euroa).

Lappeenrannan liikuntatoimenjohtaja Ilkka Oksman on ilahtunut urheilijoiden menestyksestä laajalla rintamalla.

− Lappeenrannassa on hämmästyttävän korkea taso monissa eri urheilun yksilö- ja joukkuelajeissa. Monissakaan suurissa kaupungeissa ei ole samaa määrää SM-tason joukkueita tai yksilölajien SM-sarjaseuroja aikuisten sarjoissa. Tämä on omiaan lisäämään Lappeenrannan näkyvyyttä Suomessa.

Oksman korostaa urheilusaavutuksista kumpuavan valtakunnallisen huomion tärkeää merkitystä koko kaupungille.

− Hyvä näkyvyys tuo paljon urheilumatkailua kaupunkiin. Lisäksi urheiluseurojen toiminnalla on suuret välilliset vaikutukset muun muassa kuljetuksiin, majoituksiin, ostoihin ja monenlaisiin hankintoihin Lappeenrannassa, kertoo Oksman.

– – – –