Kerä piti pintansa ja pisteet Porissa

P17SM-sarjaa: Narukerä – Veiterä-Pasa YJ 4-2

17-vuotiaiden SM-sarjaottelussa koettiin jännityksen hetkiä Porissa sunnuntai-iltapäivänä. Kotijoukkue Narukerä puolusti itselleen pisteet kovasta VeiPan painostuksesta huolimatta.

Joukkueen kotiuduttua Kisapuistoon joukkueen valmentaja Jarmo Kyllönen puhuisi seuraavaa:

”Ei vaan onnistunut maalinteko tänään. Oli paikkoja, kulmia, rankkari. Emme saaneet palloa loistavasti pelanneen Kerä-veskari Santeri Rantasen selän taakse.”

Valkka oli silminnähden harmissaan tilanteesta:

”Meidän peruspeli kulki kuten oltiin suunniteltu. Sitten kun maaleja ei ala tulemaan, niin peli menee vähän kuskaamiseksi. Malttia pitäisi olla vielä enemmän, nuorten miesten intoa täytyy vielä hioa niin, että yhteispeli sujuu myös viimeisellä kentän kolmanneksella. Nyt sorruttiin sooloiluun ja Kerä sumputti nämä tilanteet. Ja täytyy reilusti sanoa, että Rantanen oli loistava maalilla tänään.”

”Kovasti yritettiin joujo-Karin kanssa kannustaa poikia maalintekoon, mutta eihän me siellä kentällä olla… Pelaajien itse ne maalit pitää tehdä”, puhkui Kyllönen, joka kertoi myös ettei aiemmin ole menettänyt ääntään käheäksi lankulla olleessaan. Noh, kerta se on ensimmäinen Jarmollekin…

Kerän maaleista vastasivat tutut maalitykit Joona Rajala ja Paaki Hyvönen, joilta voi kauden mittaan odottaa hyviä otteita myös muissa peleissä.

VeiPan P17 YJ-ryhmä keskittyy tulevissa treeneissä peruspelin pyörittämisen lisäksi maalintekoharjoituksiin, se on selvä. Seuraavassa pelissä Akillesta vastaan (pe 11.12. Porvossa) joukkue on taatusti valmis haastamaan Alex Lindforssin ja Isak Skogin Killenin alakerrassa. Katsotaanpa sitten mitä kirjoitetaan maalisarakkeisiin?

Tästä liiton tulospalvelusivulle

-Bandytoimitus