Veiterä-kasvatti Eetu Peuhkuri Venäjä- ja Ruotsi-otteluihin

Kuten paikallislehdissä on jo tiedotettu, niin Veiterästä Ruotsin elitserienjoukkue Brobergiin muuttanut Eetu Peuhkuri esiintyy tulevana viikonloppuna Suomen A-maajoukkueen paidassa Porvoossa. Suomi pelaa maaottelut perjantaina Venäjää ja sunnuntaina Ruotsia vastaan.

Veiterän vihreäpaidoissa jääpallo-oppinsa ammentanut Eetu Peuhkuri on mukana A-maajoukkueen päävalmentaja Antti Parviaisen ryhmässä tulevana viikonloppuna, kun Suomi kohtaa parhailla joukkueillaan turnaukseen osallistuvat Venäjän ja Ruotsin.

Eetun tasaiset otteet Brobergissa ovat nostaneet Eetun vahvaksi ehdokkaaksi talven MM-kisaryhmään. Aikuisten MM-kisat otellaan tammi-helmikuun taitteessa Venäjällä, Uljanovskin Volga-Sport areenalla.

Eetun pelaajaprofiili sopii hyvin Parviaisen joukkueeseen. Eetu on vahva pelaaja niin pallollisena kuin puolustuspelaamisessakin. Maajoukkueessa tietysti rooli hieman muuttuu seurajoukkueen tehtävistä, mutta valinta tälle leirille on osoitus Parviaisen osoittamasta luottamuksesta Eetua kohtaan.

Eetu Peuhkuri - Broberg peli 500

Otteluohjelma Porvoon kolmen maan turnauksessa:
Pe 4.12. klo 18:30 Suomi – Venäjä
La 5.12. klo 16:00 Ruotsi – Venäjä
Su 6.12. klo 13:00 Suomi – Ruotsi

Jääpalloliitto myy tapahtumaan kokonaispakettia, jossa 20 eurolla pääsee katsomaan kaikki pelit, yksittäisen lipun hinta on 10 euroa. Alle 18-vuotiaat juniorit ja koululaiset pääsevät seuraamaan huippujääpalloa maksutta!

Jääpalloliiton tiedotteeseen

Lue tästä lisää Eetun ajatuksia Brobergin alkukaudesta (ruotsiksi)

Liiton videovelho Ola Mannisen kokoama vauhdikas mainospätkä maaotteluille:

–Bandytoimitus
Artikkelikuva: K. Peuhkuri FB; Juttukuva: Bandypuls.se