Maailman cup käyntiin

Veiterä – Broberg 2–6 (0–3)

Veiterän edustusmiehistö avasi World Cupin harmillisella tappiolla Brobergille. StayLive-suoratoistosta seurattuna ottelu oli Veiterän näkökulmasta hieman kaksijakoinen: ensimmäisellä puolikkaalla vihreäpaidat tyytyivät pakittamaan alaspäin, mutta toisella jaksolla pelirohkeus oli hyvällä tasolla ja joukkue teki aktiivisesti peliä ja sai rakennettua hyviä tilanteita Brobergin maalille.

Veiterän maalista vastasivat toisella jaksolla Valtteri Hauska ja Tero Liimatainen. Vallu pamautti rankkarin varmasti maaliin ottelun 34. minuutilla (1–3). Ottelun 53. minuutilla Veiterän maalivahti Topi Peuhkuri nappasi pallon ja näki hyvin oikeassa laidassa vapaana olleen Tepin: pallo matkaan, haltuun ja överraskande lämäri Brobergin moken puikoista sisään. Tilanne oli siinä kohden 2–5.

Ottelun jälkeen joukkueenjohtaja Lauri Segerman pohdiskeli sitä, että joukkueen vauhti ei ollut ottelu alussa sitä, mitä näissä karkeloissa pitää olla. Lue Laren haastattelu kokonaisuudessaan Etelä-Saimaan verkkolehdestä.

Tero Liimataisen lämäri. Sinne meni puikoista. TV-selostaja kutsui koko pelin ajan Tepiä nimellä ”Litmanen”…

 

Onnittelut Aksi Seppäseltä ja Eetu Peuhkurilta.

Tässä vielä kisainfoa:

Kisasivut

Kisojen tulossivu

Veiterän pelit jatkuvat huomenna perjantaina Uralski Trubnikia vastaan klo 13:45 (Suomen aikaa). Ottelun voi seurata suorana play.staylive.se/fib -sivjen kautta (69 sek per ottelu, koko paketti 149 sek).

Otteluohjelman sivu

–Bandytoimitus