Niukka tappio OLS:lle, Veiterä joulutauolle sarjan kuudentena

BL: Veiterä – OLS 3–4 (2–3)

Sunnuntain ottelussa OLS oli niukasti parempi. Vieraat hankkiutuivat Veiterän alakerran pienistä nukahduksista kolmen maalin johtoon ja sitä ei enää saatu kirittyä umpeen.

OLS aloitti pelin terävämmin ja meni Jugi Loukkolan, Nikke Valtasen ja Pessi Pesosen maaleilla 3–0-johtoon 25 minuutin pelin jälkeen. Veiterä sai otetta pelistä heti OLS:n kolmannen maalin jälkeen ja Toke Taalikka ja Janne Hauska kavensivat tilanteeksi jo 2–3.

Ensimmäisellä jaksolla alkanut vesisade sotki hienoimmat sommittelut ja peli pyrttiin pitämään yksinkertaisena. Veiterän molempiin maaleihin antoi syötön Keni Mustalahti pitkällä avauksella.

Toisen jakson alussa jää oli hetken kohtuullisessa pelattavassa kunnossa ja Veiterä sai entistä paremmin juonesta kiinni. Yksi uinahdus Veiterän alakerrassa kostautui kun Atse Lämsä pääsi ”kävelemään” sisään koko Veiterän kenttäpuoliskon ja teki tilanteeksi 2–4. Vain kolmisen minuuttia tästä, niin Saska Söderholm ja Janne Hauska näyttivät mitä kokemus tarkoittaa hyökkäyspäässä. Tuloksena hieno maali ja Veiterä oli jälleen pelissä mukana.

Ottelun lopussa kotijoukkue painoi päälle, tuloksena kulmasta ammuttu ylärima, mutta tuota lähemmäs ei päästy. Yksi vieraiden parhaista oli Pera Virtanen, jonka huipputorjunnoilla OLS vei pisteet ja Veiterä lähtee joulutauon viettoon sarjassa kuudentena.

Parhaina palkittiin vierasjoukkueesta nuori kärkipelaaja Nikke Valtanen ja kotijoukkueen pelinrakentaja Tepi Liimatainen.

Näin Tuomas Erkkilä veti yhteen sunnuntaipäivän ottelua:

Veiterän seuraava kotiottelu on Tapaninpäivänä lauantaina 26.12. Ottelu Kamppareita vastaan alkaa klo 14. Tervetuloa seuraamaan Tapaninklassikkoa Kisapuistoon, tapaamaan tuttuja ja kannustamaan kotijoukkue voittoon!

Veiterä toivottaa kaikille jääpallon ystäville oikein mukavaa joulua.

–Bandytoimitus