P17: Jipsi vei, Veiterä vikisi

Lauantaina vieraaksi saapunut JPS Jyväskylästä voitti selvästi. Mikään ei auttanut: Tuukka Ässämäki ja Jere Lassila pitivät Veiterä-puolustusta pilkkanaan.

P17: Veiterä ‒ JPS 3‒15 (1‒6)

Pelistä ei jäänyt paljoa raportoitavaa ‒ vaikka Veiterän P17-joukkue ajoittain rakensin peliä sovitun mukaisesti, niin kakkoseksi jäätiin. Lopputulos osoitti, että JPS on suurin piirtein viisi kertaa parempi joukkue.

Ehkä P17-nurten kannattaakin miettiä muutamaa seikkaa: millaisella asenteella peleihin lähdetään, miten puolustuspelaaminen pitää hoitaa ja mitä tarkoittaa se, että palloa pannaan liikkeelle ajoissa.

Vaikka kuraa tulikin niskaan, niin muutama onnistuminen nähtiin: Veiterän taistelijana oli Lauri Moisio, joka jaksoi keskittyä koko pelin ajan. Lauri teki myös ekalla jaksolla kotijoukkueen ekan maalin kulmatilanteen jälkeen. Susanna Simola osoitti, että hän on todellinen joukkuepelaaja: vaikka pelipaikaksi oli merkattu hyökkääjä, niin Susu puolusti tarvittaessa vaikka omalle kulmalipulle saakka. Myös Veeti Tapanainen onnistui ajoittain: lopussa onnistuminen rankkarissa helpotti.

Se siitä: Jipsi voitti ja nappasi pisteet.

Ottelupöytäkirjaan tästä

Tässä pari kuvaotosta päivän pelistä:

Tähän kuvaan tiivistyy hyvin Veiterä P17:n peli JPS:aa vastaan: Tuukka Ässämäki (kuvassa oikealla) valmistautuu iskemään maalin ja Veiterän tyypöt kattelee sivusta (kuva: Veiterä P17-arkisto).

 

Olihan sitä taisteluakin: Lauri Moisiosta on kasvamassa hyvä jääpalloilija, jolla on asenne kohdallaan joka tilanteessa (kuva: Veiterä P17-arkisto).

‒Bandytoimitus