P21: Veiterä pelasi itsensä suosikiksi SM-sarjassa

Nuorten Bandyliigan kärkiottelussa kohtasivat tämän ikäluokan ikimenestyjä JPS ja Veiterä. Kisapuiston tummuvassa illassa nähtiin vauhdikas liigaottelu, josta ei tunteita puuttunut.

P21: Veiterä ‒ JPS 8‒5 (3‒2)

Ottelu oli varsin tasainen ja hyvävauhtinen. JPS oli liikkeellä aavistuksen kapeammalla materiaalilla, joskin heidän pelintekijät Riku Hämäläinen ja Tatu Ässämäki ovat tahkonneet miesten sarjaa jo parin vuoden ajan. Veiterän joukkue oli tasaisempi ja pelintekijöitä ja ratkaisijoita oli laajemmalla rintamalla.

Ensimmäisellä puolikkaalla tilanteet vaihtelivat päädystä toiseen. Kotijoukkue oli aavistuksen niskanpäällä, mutta Nipa Aapakarin ja Tatu Ässämäen maaleilla JPS vaani maalin päässä. Kotijoukkue oli avannut maalinteon jo n. 20 sekunnin kohdalla, kun Jake Kyllönen vapautti Tuksu Loikkasen maalintekoon tarkalla nostolla yli unessa olleen JPS-puolustuksen.

Kaikkiaan Veiterän joukkue esiintyi varsin miehekkäästi: maalivahti Jere Oravuo piteli joukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoilla ja nappasipa Jeremias myös yhden syöttöpisteen.

Veiterästä herrat Loikkanen, Kyllönen ja Lehtonen saalistivat kaksi maalia mieheen. Reponen ja Ikävalko osuivat kerran. JPS:n peli oli ‒ kuten todettua ‒ liialti Ässämäen ja Hämäläisen varassa.

Ottelupöytäkirjaan raapustettiin näin

Veiterän nuoriso-osaston humpat jatkuvat huomenna, kun Kisapuiston vieraaksi saapuu Borgån Akilles. Ottelu alkaa klo 16. Tervetuloa seuraamaan nuorten miesten otteita Kisapuistoon!

Bandytoimitus