Topi Peuhkuri jatkaa Veiterässä 2021-22

Maalivahti Topi Peuhkuri on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Veiterään. Teams-haastattelussa Peuhkuri kertoo sopimuksen taustoja ja jääpalloilijan kesätunnelmista.

Peuhkuri kertoo, että joitain keskusteluja oli käyty länsinaapurin suuntaan, mutta kokee vielä mahdollisuuden pelata Suomessa ja luonnollisesti kotiseurassaan Veiterässä.

Jääpalloilijan kesätreenijakso on pitkä, mutta Peuhkurin kesään mahtuu paljon muutakin: golffia, purjehdusta, sulkapalloa, tennistä, koripalloa… Myös työasiat ovat kunnossa ja uudet tehtävät Bolt Worksillä antavat uutta motivaatiota Veiterän huippumaalivahdin siviilielämään.

Katso tästä Topi Peuhkurin haastattelu:

Maalivahtiosasto kunnossa!

Samalla tiedotetaan, että koko maalivahtikalusto on tiedossa ja sopimuksen kunnossa. Maalivahtikolmikon muodostavat T. Peuhkurin lisäksi Saku Herranen ja Lauri Weiland. Herranen on rutinoitunut, hyvä liigamaalivahti ja Weiland puolestaan haastaa edustusmokket treeniringissä ja pääsee näin haistelemaan liigatunnelmaa kauden aikana.

Edustusjoukkue alkaa olla hiljalleen kasassa ja muista tulevista pelaajanostoista ja rekrytoinneista tiedotetaan kesäkauden aikana.

Veiterä toivottaa kaikille jääpalloihmisille oikein mukavaa kesää!

Bandytoimitus