U12-joukkue LOAS:n Lounge&Saunalla

Veiterän U12-joukkue vietti talvikauden päätöspäivää sunnuntaina 29.5. Aamulla klo 9:15 UK-Areenalla oli kymmenkunta poikaa harjoitusvahvuudessa. Kesäjäät pitivät sisällään tuttuja perusasioita: luistelu- ja mailataidon kehittämistä, syöttöharjoituksen ja tietenkin peliä.

Satamassa alkuiltapäivästä Kafiinan kulmalle kokoontui reipas 15 poikaa valmiina polkupyöräretkelle rantaraittia pitkin Skinnarilaan LOAS:n upouudelle Lounge&Saunalle. Ilman haavereita päästiin perille, jossa odotti Maaritin loihtima maukas grillimenu. Kanafilettä, erilaisia salaatteja, makkaraa ja nakkeja limpparin kera sai väsyneemmänkin bandypojan energiat taas kattoon.

Siitä sitten päästiin lämpimään saunaan! Valmennuksen hämmästykseksi kaikki pojat pulahtivat noin 10-asteiseen veteen, joten valmennuksen ei auttanut piiloutua fläpin taakse, joten oli mentävä perässä hyiseen Saimaaseen. Onneksi sauna oli lähellä ja edelleen kuumana.

Saunan jälkeen oli sitten jälkiruoan aika ja mestareille varatut kaksi kakkua ja jäätelöt upposivat nopeasti pelimiesten aluille.

Joku kysyinkin, miten tänne mahtavaan paikkaan pääsee uudelleen. Siihen valmennuksella ei ollut kun yksi vastaus: treenaamalla ja voittamalla ensi talvena taas Suomen mestaruuden.

U12-joukkue kiittää tukijaansa LOAS:a. Päivä ja paikka oli ikimuistoinen, aivan käsittämättömän hieno paikka, eli mestareille parasta.

*  *  *