U12-kesäjäät päätökseen

Veiterän U12-joukkue vahvistettuna muutamalla vanhemmalla pelaajalla (Aatu, Johannes, Joonas ja Ville-Veikko) sekä kolmella uudella jääpallosta kiinnostuneella pojalla ahkeroi UK-Areenalla ns. kesäjäillä heinäkuussa kaikkiaan 13 kertaa.

Kuvassa pienpeliä, jossa musta odottaa valkoisen uivan kärkikisuun.

Parhaimmillaan jäällä oli 15 poikaa ja vähimmillään 9 poikaa eli osanotto oli bandyn harrastajamäärä huomioiden erinomainen. Ja puitteet UK-Areenalla olivat mitä parhaimmat eikä edes heinäkuun hellesää häirinnyt jääurheilun harrastamista.

Pääpaino harjoittelussa oli luistelutaidon parantaminen ja erityisesti kovavauhtinen kaarreluistelu. Yksi valmennuksen mieleinen harjoitus oli yy-kaa-koo -luistelu, jossa pojat saivat itselleen jääpallolle ominaisen nopean luistelunopeuden ylle. Luistelupätkän päätteeksi vedettiin ranteen lukossa pallo yläpesään. Paluumatkalla kikattiin keiloja ja vipattiin itselle laitaan irtopallo.

Muita mieleisiä luisteluharjoituksia oli Red Bull -luistelu sekä NHL-tyylinen täysikierros punaiselta punaiselle parin lähtiessä kentän toiselta puolelta liikkeelle vastustajaksi. Kilpailussa olisi tarvittu valokennoajanottoa, niin tasaväkisestä kisasta kun oli kysymys.

Pojat ostivat harjoitukset hyvin, mutta valmennukselle jäi mietittävää vippaamisen harjoittelussa, jossa pallot karkailivat mm. Etelä-Karjalan Tili- ja Isännöinti -laitamainoksille kaverin lavan sijaan. Harjoitusten lopussa pelattiin pienpelit, jossa pojat saivat esitellä kikkapakin tuotteita parhaansa mukaan ja niitähän sitten riitti.

Valmennus kiittää runsaasta osanotosta sekä mielenkiinnosta harjoittelua kohtaan. Harjoituksia oli hieno vetää motivoituneelle porukalle. Harjoitukset jatkuvat sunnuntaiaamuisin.

Tsemppiä kaikille kohta alkavaan arkeen!