U16 avasi sarjakauden voitoilla

U16 aloitti SM-sarjansa kahdella ottelulla WP35:ttä vastaan Kisapuistossa.  Ensimmäinen matsi alkoi Veiterän vahvalla otteella ja 4 min kohdalla oli tilanne jo 2-0. Sen jälkeen WP pääsi otteluun paremmin mukaan ja tasoitti pelin. Ekan jakson lopulla Veiterä onnistui jälleen pari kertaa maalinteossa ja niin puoliajalle mentiin Veiterän johdossa 4-2.

Toisen jakson alussa Veiterä koki takaiskun, kun Paavo Simpura joutui loukkaantuneena sivuun ja loppupeli mentiin yhdellä vaihtopelaajalla. Veiterä kuitenkin jatkoi hyviä otteitaan, eikä varkautelaiset pystyneet enää uhkaamaan Veiterän voittoa. Loppunumerot olivat 9-6 Veiterälle.

Parin tunnin tauon jälkeen joukkueet asettuivat sitten uudestaan vastakkain. Paavon poissaollessa joukkueen kapteeni Aaro Heimala vaihtoi molarin varusteet kenttäpelaajan tamineisiin ja otti keskikenttämiehen paikan haltuun. Maalille tuli Tianlu Parviainen, joku pelasikin mainion ottelun.
Ottelu alkoi tasaisena, mutta Veiterä onnistui 8 min kohdalla menemään 1-0 johtoon. Jakson loppupuolelle osui sitten Niilo Puhakaisen tehokas kymmenminuuttinen, puhdas kypärätemppu ja tauolle mentiin lukemissa 4-0.
Toisella puoliajalla Veiterä jatkoi erittäin vahvoja otteitaan ja johto lisääntyi tasaiseen tahtiin. Lopussa WP onnistui myös pari kertaa ja ottelu päättyi Veiterän selkeään 10-2 voittoon.

Avausottelut sujuivat U16- joukkueelta kokonaisuutena mainiosti, onnistumisia tuli kaikille pelaajille. Etenkin koko joukkueen yhtenäinen karvaus- ja puolustuspeli miellytti valmennusta. Lisäksi nähtiin ajoittain todella sujuvaa ja jopa näyttävää syöttöpeliä sekä kliinistä viimeistelyä. Erityisen ilahduttavaa on se, että joukkueessa on runsaasti vastuunkantajia ja yhä useampi pelaaja on saanut otteisiinsa lisää rohkeutta ja itseluottamusta.

Kehuja voisi jakaa koko porukalle, mutta annetaan nyt erityismaininta etutoppari Miko Jurvaselle, Aaro Heimalalle ja Ville Reijoselle.