Veiterä pyyhki Wepareilla pöytää

Veiterän edustusjoukkue esitti vahvaa peliä Kämärillä: pelin päätyttyä taululla komeili 0—10. Pienet muutokset pelipaikoissa toivat toivottuja tehoja ja varmuutta pallolliseen peliin.

Veiterä ”tappoi” pelin jo reilun puolen tunnin kohdalla kun Tomi Hauskan avausmaalilla ja Tero Liimataisen hattutempulla peli oli jo 0—4.

Veiterä oli todella vahva: Tomi Hauska pelasi varmaankin kauden parhaimman pelinsä, Aleksi Seppäsen siirto keskikentälle toi lisää variaatioita Veiterän hyökkäyspeliin, Tero Tepi Liimatainen jatkaa erittäin vahvaa läpimurtokauttaan ja kauttaaltaan Veiterän peliesitys oli tänään murskaavan hyvä.

Viimeisenä lukkona alakerrassa hääri jämäkkänä järjestysmiehenä Sande Nurmi, joka oli ”tiputettu” liberon tontille, sekä erinomaisesti ja hyvällä huumorilla pelannut Topi Peuhkuri, joka pelasti tilanteen ja toisenkin: Peuhkuri oli tänään erittäin hyvä.

Eka jakso päättyi 0—4 kun kippari Janne Hauska teki lähietäisyydeltä illan ensimmäisensä. Esityön maaliin teki Naju.

Toisella puolikkaalla alkoi sadella hieman tiiviimmin lunta, mutta sepä ei Veiterää haitannut: peli pidettiin erittäin tiiviinä ja WP 35:n sinänsä yritteliäät kokeilut pelata palloa syvälle Veiterän päätyyn eivät tuottaneet pari kulmatilannetta jännempiä tilanteita. Niissäkin Topi tai hyvät ryysääjät peittivät lyöntiyritykset.

Emil Fedorov ja Janne Hauska veivät vihreäpaidat jo 0—7-johtoon ja sen jälkeen maaleista vastasi Aksi: kolme maalia viimeisen vartin aikana kertoo pelimiehen nousukunnosta kohti tärkeimpiä pelejä…

Ottelupöytikseen tästä

Ottelun parhaana Veiterästä palkittiin Naju Seppänen, joka kertoi näin:

 

Sattumoisin Varkaudessa ollut Bandytoimitus kohtasi ”kovaa” kritiikkiä varkautelaistoimijoilta: ”Odotettiin kovasti, että 30.12. voitokkaasta pelistämme olisi tullut rapsaa – mutta ei!”

Kerrottakoot näin internetin välityksellä, että ajoittaisesta henkilöstöresurssin vähyydestä johtuen po. ottelun rapsa jäi tuolloin tekemättä, mutta todettakoon tässä näin, että hyvä peli oli sekin 😉

–Bandytoimitus