Veiterän P15 aloitti SM-väliturnauksen kahdella voitolla

Varkauden Kämäri on viikonlopun aikana näyttämönä P15-ikäluokan SM-väliturnaukselle, jossa eri lohkojen joukkueet kohtaavat toisensa. Veiterä aloitti turnauksen voitoilla Narukerästä ja HIFK:sta.

Päivän ensimmäisessä pelissä kovasti Gemini Cupista peliään parantanut Narukerä piti pelin tiukkana mennen 1—0-johtoon 13 minuutin pelin jälkeen. Veiterä tasoitti pelin Veeti Hyvärisen sinnikkään maalineduspelaamisen ansiosta. Narukerä meni toisen jakson alkupuolella rankkarista 2—1-johtoon.

Veiterä oli kuitenkin siten pelissä sisällä, että peli ei hajonnut missään vaiheessa ja omaan peliin keskittyen pallot saatiin pelattua koko ajan vauhdissa olevalle pelaajalle ja siitä maalipaikoille. Samppa Äikäs onnistui hienosti kahdesti maalinteossa ja Veiterä vei ottelun 3—2.

HIFK pyristeli, mutta ei esittänyt ihmeempää…

Illan toisessa pelissä kohdattiin aina sytyttävä Hifki. Toisella minuutilla punanutut menivät johtoon kaukolaukauksella, mutta onneksi jo samalla minuutilla Elmeri Hämäläinen toi Veiterän tasoihin ja sen jälkeen Veiterä siirtyikin johtoon Sampan ja EeHoon maaleilla. Ensimmäisen jakson aikana Hifki sai pidettyä pelin tiukkana ja numeroissa 4—3 vaihdettiin puolia. Samppa iski rankkarista Veiterän neljännen maalin.

Toisella puolikkaalla Hifkin pelihuumori katosi jonnekin. Veiterä meni Sampan, EeHoon ja Veeti Tapanaisen maaleilla 7—3-johtoon ja samalla menojaan… Hifki pääsi kaventamaan vielä yhdellä maalilla kulmurin jälkitilanteesta, mutta pelin lopussa Samppa nappasi molari Niko Tanskasen syötön, polki koko kentän läpi, kiersi Hifkin kiekkopelaajat ja tekaisi vielä ottelun lopputuloksen 8—4.

Näin Eetu Nikkinen summasi päivän pelit:

 

P15:n pelit jatkuvat huomenna sunnuntaina, otteluja voi seurata tulospalvelusta.

—Bandytoimitus