Veiterä U16 taisteli upeasti Kamppareita vastaan

U16 joukkue pelasi SM-sarjan viimeisen runkosarjamatsin lauantaina Kisapuistossa ylivoimaista mestarisuosikkia Mikkelin Kamppareita vastaan. Vaikka ottelulla ei enää sarjasijoituksiin ollut merkitystä, Veiterä oli päättänyt laittaa kaiken likoon ja pistää Kampparit ahtaalle.

Ja niin myös tapahtui: Veiterän korkea karvaus aiheutti paljon ongelmia mikkeliläisten pelinrakenteluun, eikä Kampparit saanut omaa tuttua syöttömyllyään käyntiin. Veiterä pystyi hyvin katkomaan Kamppareiden hyökkäyksiä ja nousemaan vastaiskuihin. Myös Aaro Heimalan pitkät avausheitot aiheuttivat ajoittain hankaluuksia Kamppareiden puolustukselle.

Peli aaltoili puolelta toiselle hyvin tasaisena avausjakson ajan ja maalit olivat yllättävän tiukassa. Tilanteita oli kyllä molemmilla joukkueilla ja pari onnistumistakin eli tauolle mentiin lukemissa 2-2. Tasatilanne puoliajalla taisi hiukan jopa järkyttää mestareita, sillä pukukopissa oli tauolla kuulemma hautajaistunnelma. Veiterän kopissa sen sijaan oli tunnelma toisenlainen ja pyrittiin tsemppaamaan porukkaa jaksamaan toinen puolisko samaan malliin.

Toinen puoliaika ei kuitenkaan alkanut hyvin Veiterältä, sillä Kampparit otti johtopaikan jo kahden minuutin pelin jälkeen. Veiterä jatkoi kuitenkin omaa vahvaa karvauspeliään ja ennakkoluulottomasti ja itsevarmuutta uhkuen vyörytti myös hyökkäyksiä mikkeliläismaalille. Mutta mutta.. hyvät laukaukset viuhuivat ohi maalin ja varmojakin paikkoja hukattiin. Kampparit sen sijaan onnistui ja teki ratkaisevat maalit rutiinilla saamistaan tilanteista. Lopputulos oli 3-6 vierasjoukkueelle.

Veiterä U16 kuitenkin osoitti, että se pystyy haastamaan myös kovimman mahdollisen vastustajansa. Ottelu oli ilman muuta kauden paras tähän asti. Toivotaan ja uskotaan, että vielä parempaa on tulossa, kun välierässä kohdataan Vesta jälleen Ogelissa ensi keskiviikkona. Kuntokäyrä on Veiterällä selvästi noususuunnassa..

Tällä kertaa Veiterän joukkueen onnistujia on turha luetella, ne voi lukea liiton sivuilta kokoonpanosta, siis ne kaikki 16 pelaajaa!