Veiterän JUNNUBandyläisten jääpalloleiri 2015

Uutinen JUNNUBandy -sivuilta
IMG_20151004_184921 IMG_20151003_212452
Veiterän nuorimmat juniorit, JUNNUBandyläiset saivat viime viikonloppuna aimo annoksen jääpalloa kaksipäiväisen jääpalloleirin muodossa.

 

Veiterän JUNNUBandyläisten jääpalloleiri startattiin lauantaiaamuna 3.10 suoraan jääpallon huipulta Holiday Club Saimaa Areenalla. Ensimmäiseen jääharjoitukseen pikkujunnujen kanssa luisteli valtava määrä kokemusta niin Bandyliigasta, Ruotsin Elitserienistä kuin Suomen maajoukkueen paidasta, kun Veiterän edustusjoukkueen pelaajat Janne Hauska, Tomi Hauska, Joni Kauhanen ja maalivahti Lari Meuronen toimivat valmentajina. Tarkasti suunnitellun ohjelman mukaisesti Janne, Tomi ja Joni kävivät pelaajien kanssa päivän ensimmäisellä jäävuorolla kuusi erilaista harjoitusta läpi. Harjoitteet sisälsivät kaikki tärkeimmät perusasiat, jotka jääpalloilijan on kentällä hallittava – unohtamatta maalintekoa, jota Lari koitti parhaansa mukaan maalissa estää.

Holiday Club Saimaa tarjosi ensimmäiselle leiripäivälle erinomaiset olosuhteet ja kolmen jääharjoituksen lisäksi leirin ensimmäinen päivä sisälsi kaksi teoriaharjoitusta, joissa pelaajat olivat itse harjoituksien keskiössä. Pikkujunnut pääsivät itse työstämään ajatuksiaan jääpallosta ja esittämään kysymyksiä, jotka heitä ovat jääpalloon liittyen askarruttaneet. Ruoka- ja välipalataukoja lukuun ottamatta koko päivä mentiin iltaan asti jääpalloa pelaten niin jäällä, pukukopissa kuin neuvotteluhuoneessa.

Leirin toiselle päivälle siirryttiin heti aamusta Savitaipale Areenalle, jossa JUNNUBandyläisiä odotti ensimmäisenä yhteiset jääharjoitukset Mikkelin Kamppareiden kanssa. Kahdella eri jäävuorolla ja ryhmällä(P10 ja P7) harjoituksia ohjasi  ja harjoitteli sekaisin kahden eri seuran pelaajia ja valmentajia – yhdessä pelipaitojen värit täysin unohtaen. P10- harjoitusryhmä laajensi universaalia jääpallon ymmärrystään vielä jäävuoron jälkeen yhteisellä teoriaharjoituksella Kamppareiden kanssa.

Sunnuntain harjoitusosioiden jälkeen harjoituspaidat vaihdettiin pelipaitoihin ja teoriat vietiin toteutukseen. Veiterä kohtasi Kampparit kolmella eri joukkueella kuudessa eri ottelussa. Kentällä nähtiin kymmeniä maaleja, huimia suorituksia, yksilöiden ja joukkueiden onnistumisia –  niin mustissa, vihreissä, keltaisissa kuin valkoisissakin paidoissa. Päivä oli jälleen kerran jääpallon ja vain jääpallon.

Veiterä kiittää Holiday Club Saimaata ja Savitaipale Areenaa erittäin onnistuneen jääpalloleirin järjestelyihin osallistumisesta. Erityiskiitos Mikkelin Kamppareille yhteistyöstä – jääpallo on pyöreä meille kaikille. Kiitos myös pelaajien vanhemmille, mummoille, papoille, kummeille, tädeille..jne – kaikille teille, jotka osallistuitte lapsien mukana leiriviikonloppuun ja toitte samalla oman osanne ikimuistoiseen viikonloppuun!:)