Veiterä ja Hammarby Bandy seurayhteistyöhön

Veiterä yhteistyöhön Ruotsin tärkeimmän urheilu- ja liikunta brändin kanssa

Perjantaina 13.10.2017 jääpallon maailman cupin yhteydessä allekirjoitettu Veiterän ja Hammarby Bandyn välinen yhteistyösopimus tähtää molempien joukkueiden toiminnallisten, urheilullisten ja taloudellisten asioiden kehittämiseen. Sopimus mahdollistaa seurojen välisen pelaajavaihdon niin aikuisissa kuin nuorten joukkueissa, valmentajavaihdon sekä seurojen yhteistyön olosuhdeasioissa sekä harjoitusottelut ja -leirit.

Hammarby Bandy AB on osa Hammarby IF:n seura- ja lajiallianssia. Hammarby on Ruotsin tunnetuin urheilubrändi. Sillä on edustusurheilua jääpallon lisäksi jalkapallossa ja seuran lajikirjo on laaja. Veiterä on jääpallon erikoisseura, joka on vuodesta 1950 lähtien kuulunut Suomen jääpallon SM-sarjan ja Bandyliigan kärkijoukkueisiin.

Veiterä ry:n puheenjohtaja Martti Tepponen on tyytyväinen syntyneeseen raamisopimukseen:

– Tämä mahdollistaa paljon erilaisia toimenpiteitä, jolla voimme kehittää molempia seuroja. Veiterän kannalta tämä avaa uuden mahdollisuuden pelaaja- ja valmentajakehittämiseen. Näen, että nuorille pelaajille tämä sopimus on hieno mahdollisuus löytää uudenlaisia urapolkuja jääpallossa.

Hammarby Bandy AB:n puheenjohtaja Jan Henriksson on iloinen, että yhteistyösopimus syntyi juuri Veiterän kanssa:

– Viime vuosien aikana Veiterän aktiivinen kehitystyö ja myös urheilullinen menestys osoittaa, että jääpallolla on nostetta Suomessa ja Lappeenrannassa. Meillä on jääpalloseuroina samanlaisia haasteita ja sopimus antaa eväitä nuoriso- ja edustusurheilun yhteistyön syventämiseen. Myös olosuhdeasioissa meillä on yhteisiä intressejä ja haasteita. Yhdessä olemme enemmän.

Sopimus on voimassa toistaiseksi ja jo tämän talven aikana, tammikuun lopun MM-kisatauon aikana, yhteistyö saa ensimmäiset toimintansa, kun Veiterän nuorisovoittoinen edustusryhmä matkaa Zinkkensdammin kentälle – yhdessä Veiterän vetreiden veteraanien kanssa.

Lisätietoja:
Martti Tepponen, 044 053 3575
Veiterän puheenjohtaja

 

Allekirjoitustilaisuudessa oli edustettuna myös pelaajia ja valmennusta. Veiterästä tilaisuuteen osallistuivat kapteeni Janne Hauska (vasemmalla), Eetu Peuhkuri (#74), päävalmentaja Aleksei Nikishov, keskellä (vierellään oikealla puolella Hammarby Bandyn päävalmentaja Misha Pashkin) sekä Emil Fedorov (toinen oikealta).

 

Sopimuksen allekirjoittivat Veiterän puolesta pj Martti Tepponen ja Hammarby Bandy AB:n Jan Henriksson (keskellä) ja Patric Rubin.

-Bandytoimitus, haastattelut ja kuva