Veiterän nuoria ikäkausimaajoukkueissa, osa II…

Matias Lehtonen

Veiterän nuorisotyö on huomattu Jääpalloliitossa. Aiemmin uutisoidun lisäksi myös P19- ja P15-maajoukkueista on Veiterä-edustus. Näin kaikissa nuorten ikäkausimaajoukkueissa on mukana Veiterä-pelaaja.

Matias Lehtonen (kuva: Juha Tujula) edustaa vihreäpaitoja P19-mjn Lidköpingin leiriryhmässä ja P15-ikäiset Pasa-Veiterä YJ:n kaverit Eemeli ”Eppu” Puumalainen, Samppa Äikäs Veiterästä ja Leevi Rissanen Imatralta ovat edenneet 15-vuotisten poikien Projekti 01/02-maajoukkuerinkiin.

Matiaksen edustama P19-maajoukkue leireilee loka-marraskuun vaihteessa Lidköpingin hallissa. Joukkueen tähtäisessä on Varkauden MM-kisat tammikuun lopulla. Ks. liiton ”tiedote” leiriryhmästä.

Eppu, Samppa ja Leevi ovat puolestaan esillä P15-maajoukkueessa, joka leireili viime viikonloppuna Mikkelissä, lue lisää. 01/02-ikäluokan seuraava leiritapahtuma on marraskuun alun Kosa natta -yöturnaus, jonne molemmat kaverit ovat ehdolla. P15-mjn keusi huipentuu poikien 15MM-kisoihin Mikkelissä tammikuussa.

Ja kun vielä muistetaan, että P17-ikäluokan tulevan viikonlopun Rättvik-leirille osallistuu kaikkiaan 9 Veiterä-Pasa YJ:n pelaajaa, niin tulevaisuus näyttää varsin valoisalta. Nuoret saavat jo ikäkausimaajoukkue-ikäisinä laajasti kokemusta mj-toiminnasta.

-Bandytoimitus