Bandyliigaa: ”Taululle ei vilkuilla ‒ syke kestää loppuun saakka”

Veiterä taisi iskeä tällä kaudella ”ennätysnumerot” Varkauden legendaarisella Kämärillä: Veiterä voitti Wp 35:den numeroin 2‒18 (0‒9).

Itse ottelusta ei jäänyt muuta kerrottavaa kuin, että Veiterä teki nyt yhden maalin enemmän kuin Olssia vastaan viime sunnuntaina. Joukkue ei lähtenyt taapertamaan missään kohden vastustajan tahtiin vaan hallitsi peliä hyvällä liikkeellä ja ennen muuta keskittymisen kautta.

”Ei me paljoa taululle vilkuilla vaan syke kestää pelissä”, summasi joujo Lauri Segerman Kämärin tapahtumat.

Maalipörssissä positiivista kurssikehitystä edistivät tänään Emil Fedorov (5), Janne Hauska (3), Tero Liimatainen (3), Aksi Seppänen (3), Ere Verhelä (3) sekä Eetu Peuhkuri (1). Lisäksi Eetulle 4 syöttöä, Jannelle 3, Tomi Hauskalle 3, Erelle, Aksille, Emil Segermanille ja Vallu Hauskalle yhdet syöttöpinnat mieheen. Topi Peuhkuri ja Miika Kontra puolittivat torjuntahommat.

Yksi illan Veiterä-hahmoista oli Ere Verhelä, nyt kirjautettiin 3+1. Wepsujen Ville Koskinen ei pysynyt perässä (kuva: VMH/Patric Huittinen).

Ottelupöytäkirja

”Lauantaina onkin vastassa ihan eri porukka”, tyytyy Lare Segerman ennakoimaan tulevaa vieraspeliä Porvoossa. Akilles tiedetään kovasti kotijoukkueeksi, joka on jättänyt kaikissa kotipeleissään vieraat pisteittä. Ja nimenomaan Akilles on se jengi, joka on aiheuttanut Veiterälle tähän mennessä ainoa pistemenetyksen: joukkueet pelasivat sakeassa lumipyryssä 2‒2-tasapelin joulukuun puolivälissä.

Akilles-peliä voi kätevästi seurata LiveScoresta tai paikan päällä Porvoossa:

Veiterä järjestää lauantaiksi Fanibussin Porvooseen ja mukaan mahtuu vielä, tule paikalle Kauppatorin pysäkille la 20.1. klo 11:30. Matkan hinta 30 € / 25 €, sisältää ottelulipun.

Bandytoimitus